„Ako Kurti ne promeni pristup, SAD će tražiti novog partnera“: Milenković o odnosu Kosova i međunarodne zajednice

Ostavite komentar


  1. Albanci na Kosovu slabo razumeju da eto nema drzave Srbije da im odredjuje ali ima drzave USA i drugih zemalja da im diktiraju. Oni misle osim zapada ostatak sveta nas neinteresuje, medjutim taj ostatak odlucuje dali ce biti UN drzava ili ne, bez UN nema ni EU jer imaju problem sa difinicijom teritorije. Za NATO nemaju para jer mora da se da za clanstvo a vec imaju Nato na svojoj zemlji. Sve u svemu obican protektorat a nikako drzava sa tradicijom i kulturom. Imaju Albaniju koju ne mogu da razviju kako treba i kao drzavu ali zato hoce jos teritorija koje opet ne umeju da organizuju i razviju….

Ostavite komentar


Politika

Osnovni sud potvrdio optužnicu protiv Gervale zbog neprijavljivanja imovine 8

Osnovni sud potvrdio optužnicu protiv Gervale zbog neprijavljivanja imovine

Osnovni sud u Prištini potvrdio je optužnicu zbog neprijavljivanja imovine protiv ministarke spoljnih poslova i dijaspore i zamenice premijera, Donike Gervale. Ona se tereti za to da u svojstvu višeg javnog funkcionera, u obrascu za prijavu imovinskog stanja, 22. marta 2021. nije pravilno iznela zakonom propisane podatke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.