Kurti: Scenario hapšenja Đurića pripremili Vučić i Tači

Ostavite komentar


  1. Do sada je Kurti vodio dobru politiku i postao je druga politička snaga posle Mustafinog LDK i ispred Rakićeve Srpske Liste. Sada vidi priliku za osvetu Haradinaju zbog toga što mu je preoteo 6-7 poslanika a isto toliko pohapsio nakon incidenta u skupštini R.K. sa suzavcem. Uvek je vodio socijalnu politiku a ovo sada je obično politikanstvo slično našem Jeremiću i Jankoviću.

    1. Možda ste iz Peći,ali,tim prije,čudi da pojma o politici nemate,niti je jasno šta ste htjeli kazat!

  2. Ovo je stvarno neverovatna budalaština,jasno je da Tači stoji iza napada ali ne i Vučić.

  3. Курти и наши опозиционари причају исту причу. То је исти начин борбе за власт, а њих истина и народ не занимају!

  4. Covek je 100% u pravu i to je belodano svima koji imaju iole mozga u glavi. A vi Miodraze iz Peci kao da ste iz sendvic brigade vucicevih vazala.

    1. A ti Jovane,dođi malo u Peć ili bar u Mitrovicu da živiš,pa onda stručno komentariši i vređaj. Svi ste vi pametni na bezbednoj udaljenosti

        1. Niste pametni samo se pravite da ste pametni. Da jeste, videli bi sami.

    2. Ako je 100% u pravu, onda odgovorite s kojim ciljem su to Taci i Vucic, navodno, dogovorili.

  5. Cinjenica je da u vezi Djurica nisu cista posla.Sve lici na reziran scenario.Vucic glumi samo nad narodom kao veliki protivnik Tacija i Haradinaja a sustina je da oni izuzetno uspesno saradjuju.Izdaja sta drugo reci je na pomolu

  6. Sjajno to njima ide sa zamajavanjem naroda. Za to vreme u Skupštini se donose važni zakoni o kojima građani pojma nemaju, ali čije dejstvo će dobro osetiti. Ko da brine o tome kad Kosovo „gori“.

  7. МЕДИЈИ КРИЈУ СРПСКУ ПРОПАСТ

    Википедија каже:
    Мегаломаниа је дословно лудило величине. Патолошко прецењивање себе самог, својих способности и могућности. Јавља се у склопу параноје, схизофреније, старачке деменције итд…
    Да пише и бескупулозност била би то права слика Александра Вучића.

    Ставио сам на почетку ову поучну одредницу о Александру Вучићу због тога што је он и директно повезан са мојом темом и проблематиком медија и судства у Србији. За разлику од Вучића ја волим истину и увек се позивам на њу и износим очигледне чињенице, доказе и податке. Поштујући само ово златно правило и подсећајући одговорне на дата лажна обећања овом народу ја практично ништа не могу да погрешим. Ова влада на челу са Вучићем много труда улаже да би што уверљивије лажима преварила овај народ. После тога опет обманама и „паранојом“ да прикрије сво то зло а посебно издају и пљачку Србије коју су извршили. Ти криминалци стално воде прави рат са истином и са критиком и нису свесни да ће тај рат изгубити. И уместо одговора на оптужбе за издају и пљачку Вучић по правилу заузима боксерски гард али примењује ескиважу. То је тај „обичан човек“ како сам себе назива. Али ја износећи истину обраћам се врло директно и конкретно. Поштујући прво српство па остале приоритете ја увек пишем о горућим проблемима српске нације. Реч демократија и левица скоро и да не помињем јер су оне поред комунизма много одузеле мом народу. И ово тешко стање српске нације је управо узроковано последицама те комунистичко-левичарске демократије. Све српске власти посебно (СНС) су експлоатисале ту тему само на српским леђима. Тако да су Срби данас остали; без своје националне државе, своје вере, својих обичаја, народне ношње и без своје песме. После турског зулума, Србима већ близу 80 година пуца грбача од те „силне“ демократије. Док све остале нације у окружењу воде рачуна о свом националном питању Срби стално глуме неке демократске будале. Тако су многи па и туђини створили своје нове националне државе док су Срби своју националну државу изгубили. Понављам Српска држава је највише страдала управо од СНС-а. Издајник Николић је давно рекао: „Није Србија држава српског народа него свих оних који у њој живе“. Па га питам тог србомржца? Има ли таквих држава у нашем окружењу!? Нема. И Вучић се декларисао као издајник речима: „Не живи се од историје и прошлости већ треба да се окренемо будућности“. Овако брисање своје историје и издајничке изјаве још ниједан светски председник није изрекао. Али за издајнике типа Вучића и Николића фотеља је увек преча него српска држава. И њихово владање се управо заснива на издаји српског националног интереса. Зато је илузорно и очекивати од таквих да бране српских интерес. То се најбоље види на примеру Вучића који је са својом странком омогућио да се формира вишестраначка Косовска влада. Самим тим чином судбина Срба на Косову је запечаћена. Бар данас се то јасно види. Велике приче о формирању ЗСО-а не значе апсолутно ништа, то би био плагијат од српства јер би све то морало да функционише по косовским законима. И шта су добили Срби? Ништа.
    Види се да је то и задња сламка за коју се хвата Вучић само да би прикрио своју велику издају Косова. Због прикривања издаје и огромне пљачке Србије и парламент је претвирен у прави циркус у ријалити. Ту се не помиње главно зло а то је пљачка и издаја Србије. Нема никакве разлике између ријалитија на телевизији и ријалитија у скупштини. А како то све заједно функционише најбоље нам говоре месечни рачуни, наши гладни стомаци и најнижи стандард у Европи.
    Поред свега тога челници ове власти да би се удодворили Европи више и не брину о Србима него само о мањинама и избеглицама у Србији. „Црна мајко“ шта се и како ради у овој Србији!? Вучић нас стално шамара и неким (очувањем мира) па се поставља питање!? Ми као народ одавно грцамо и немамо начина да питамо ко је и како створио ово тешко стање за Србе? Увелико се прича да смо и опљачкани!? И Вучић стално прозива неке кривце за пљачку. Шта је то!? Зашто их не хапси!? До када ће мо чекати да се сви лопови нађу у затворима!? Да ли није и сам умешам у пљачку? Има индиција да јесте!? Нећемо ми да гладујемо због ваше сталне пљачке Вучићу! Зашто ти не ради суд Вучићу? Зато си лично одговоран Вучићи!? Неможемо ми више цркавати од глади ни зарад’ неког мира!? Па и ако дође до рата у Србији тај рат ће покренути ова садашња власт и брзо ће га изгубити, јер огорчење ће да меље. Зато су у мраку „велике очи“ јер истина излази на видело! Велика зла је Вучић сакрио и прикрио од српског’ народа, то Вучићев проблем! Како сакрити то све, посебно пљачку и издају Србије!? Зато се нама стално и прети тим миром! Знамо ми то. Зато стани Вучићу, дај да се изврши кроки експертиза догађаја и све ће бити јасно!

    Повезано је са овом темом па ћу да кажем нешто!?
    Тврдим да би свака експертиза лако утврдила да је све инциденте у Србији и на Косову иницирала управо ова владајућа врхушка у Србији. Вучућ не решава ниједан српски проблем, већ на згаришту старог’ увек ствара нов нерешив проблем и тако рађају нови проблеми. На тај начин Вучић влада српским народом. Ако то пориче нека дозволи да се изврши поменута експертиза, може и око издаје земље и око продаје земље око врпци и путева о свему. Нека дозволи целокупну проверу његовог рада а видимо да су му резултати катастрофални.
    Вучић не може ни пушком да се одбрани од ове истине. Довољно је само да се ослободе медији и моје тврдње ће се потврдити и без икакве ревизије. Али Вућић је само један у нашој историји…
    Само под условом да не побегне из Србије, Вучић ће се суочити са свим проблемима које је починио српском народу. Шта ли чека тај суд!?
    Мораће одговарати због кршења закона, издаје, медијске обмане српског народа, мучења као и за створену беду и најнижи стандард у Европи. Треба јасно истаћи да је Вучић један шпекулант који стално бежи од истине јер му је она и једини непријатељи.

    Вучић нас је издао и ми се морамо окренути сами себи тј. свом национу и да покушамо спасити оно што се спасти може. Морамо негирати и поништити све његове тајне и издајничке преговоре и потписе прво оне у Бриселу. Прекинути даљу распродају наше Србије и поништити све купопродајне уговоре јер нисмо будале и нећемо у робље. И то није у српском националном интересу. Данас је највећи србин Путин после њега сам Ја. Захваљујући успешном ТВ-е обманама и лажима Вучић је избио на прво место али не као патриота него као лажов и издајник…

    И тако ја већ дуже време стално упозоравам на један наш српски круцијални проблем а то су медији у Србији. За разлику од власти, народ и опозиција уопште не увиђају колика је важност слободних медија у Србији. Комунисти су одавно ту тему дезавуисали и анатемисали и оставили народ да живи без сазнања истине, значи живети; „као мачка у џаку“. То стање је много уназадило Српски народ који данас неке основне ствари не схватају. Не схватају да и лопови на власти морају да одговарају за сва своја кривична дела. Међутим у Србији су про-комунисти су убедили народ да је имунитет дозвола и за пљачку, лажи, клевету и за предају Косова. А они се најважнијим државним и националним питањима играју као деца кликера.
    И ево где су нас кликераши довели. До провалије и нестанка. Свој статус бране гласовима обманутих бирача и узурпираним медијима у Србији.
    Да бисмо схватили колико су ти медији важни у Србији морамо да направимо једну малу дигресију.

    За објашњење овог проблема употребио бих изреку: „Све је тако близу а тако далеко“!?
    Сада морате у ово поверовати!
    Да су медији у Србији били слободни тема Косова се никада небих постављала јер је то наша територија. На евентуалне позиве из тог Брисела рекли бисмо: „Хвала али нећемо доћи а што се Косова можете га нам само отмети али ми Косово не дамо, мааршш“.
    Сви би знали да и само учествовање на тим преговорима значи и директну предају Косова. То потписник нежна.
    Знало би се даје тај бриселски мамац осмишљен да се званично и јавно упецају сомови који ће предати Косово.
    Свака јавна лаж и клевета одмах би се проверила и законски санкционисала и казнила. Вучић би већ био у затвору јер је рекао: „Лажем па шта“.
    Сви државни чиновници би морали да раде по закону без обзира на страначку припадност. За беззакоње следи казна.
    Имали бисмо најспособније уместо најподобније људе на власти.
    Да су медији у Србији слободни имали би и слободно и независно судство у Србији. Ти судови би покретали кривичне пријаве без обзира да ли се ради о власти или о обичним грађанима. И тако би се Србија потпуно очистила од криминала а посебно од ових лопова који се и данас слободно шетају Београдом. Сви грађани би били заштићени и једнаки пред законом.
    Политичаре који вреде ми би и наградили а оне грешне бисмо брзо мењали и кажњавали.
    Србија као таква била би призната и цењена у целом свету.
    Патриоте би чувале српску груду а ми би радили и ишли напред.
    Народски речено: „Србији би цветале руже“.
    Не бих се више у Србији јурило на власт само зарад пуњења личних џепова. Да резимирамо. Ово би било овако само да су медији били слободни у Србији…
    Због тога ми грађани морамо схватити да медији имају пресудну улогу а посебно у нашем мало заосталом српском друштву. Они нам кроје и политички живот и нашу будућност. Мислим да смо најзад научили лекцију и зато не смемо дозволити ни једној власти да нам отме медије и судство. Критика се мора дозволити а изнешене неистине и клевете морају се строго кажњавати. Вучић не поштује ни Устав! Данас је истина тако црна да је о њој тешко и говорити.
    Све власти које су склоне криминалу увек у својим рукама имају и медије и судство. Важно је истаћи да ова криминална власт никада неће ослобађају медије и судство у Србији. Без узурпације медија они не могу владати, не могу радити ништа. Зато ће пре ући у рат са сопственим народом него ослободити судство и медије. Губитак медија значило би и бекство из Србије. Комунистићки систем знате!?

    Да се подсетимо улога медија у друштву је да непристрасно, благовремено и истинито информишу грађане о свим релевантним догађајима у земљи. Потврда слободе медија у држави се управо потврђује сталним присуством и критичког става и мишљења на тим медијима. Медији су огледало и власти и народа у једној држави.
    На нашу жалост и поред сталних еуро ургенција слободе медија у Србији још нема. Вучић једноставно несме да ослободи медије и судство у Србији јер починио многа друга кривична дела. Замислите да почне прича о пљачци, о Бриселу, о насељавању миграната где рече Вучић: „Несме длака да им фали са главе“ па о Вучићевим проневерама о распродаји Србије. „Ма манте се ћорава посла молим вас“. Зато су сви медији претворени у личну, Вучићеву прчију у фабрике лажи, лажа и паралажа са којима он лако влада овим народом. Иначе Вучић лаже скоро све. А мишљење мења већ у свакој следећој реченици. Не говорим хиперболично већ истинито. Своју владавину и победу на изборима осигурао је забраном критике на телевизији. Зато критике власти никада и нема у Србији. А кад се ослободе медији и судство у Србији (ја живим за тај дан) сви ће лопови и издајници преко ноћи (упозоравам) побећи из Србије. Рачуни ће им бити веома високи и они неће чекати „Судњи дан Видовдан“. Биће то за нас срећан дан и ми ћемо морати то да прославимо. То је исто као када би очистили 1000 крпеља са себе.
    Ми криминалцима не смемо ништа опростити и морамо похапсити прво све те бескупулозне бриселске издајнике који су нас издали и довели до уништења. Нико не може порећи да ово нису резултати Вучићевог „напорног и прегалачког“ рада. Сигуран сам да ће (ако не побегле) само за Косово бити „награђен“ најмање доживотном робијом. А за непоштовање Устава Србије још 20 година. Па плачк….

    Ми који нисмо параноични и склони превари и похлепи знамо да је пре одлазака Вучића у Брисел Косово била српска територија. Од првог дана Вучићевих тајних преговора у Бриселу, Косово је почело да добија прве атрибуте државе. Да се подсетимо за стварање државе потребна су три елемента: прво народ, друго војска и треће граница. Идемо редом! Марко Ђурић је створио царину Јариње и одатле је авнојевска граница Косова претворена у државну границу Косова. Том приликом је позвао збуњене и запањене Србе да пређу преко оног моста речима: „Пређите овамо ово мост који вас спаја“. Нико га није послушао ни прешао. То је Ђурићев први ангажман у вези стварања државе Косово.
    Затим је уследило Вучићево издајство: Повлачење српске полиције и српских управа са Косова, Вучић је 2 пута натерао Србе да уђу у Косовску владу. Па Вучић тим поводом рече окупљеним Србима у Митровици: „Ми ћемо признати косовску владу и ако ви не уђете у њу“. На крају је заменио директоре рудника „Обилић: и „Трепча“. Такође Вучић је предао Албанцима и Газиводе, доделио им је нови ПТТ број, признао њихове пасоше и дипломе и таблице и тако је Вучић поступно створио Косовску државу. Ово је радио јавно и ово је истина. И тако је тај лош глумац а велики издајник по стварању косовске државе довео све Србе у тешку и безизлазну ситуацију. Све што можемо да урадимо је да викнемо: „Издаја“, ништа више. Ми одавно видимо да је Вучућ и формално предао Косово. Ја сам још 2015.г. писао да ће СНС предати Косово Албанцима. Тај дан је дошао и за мене је та издаја завршена и сада су на потезу надлежни органи. Али незајажљиви Вучић и даље обећава наставак издајничких преговора са Приштином. Биће то само формалност где ће да се уручи Тачију (кључ у руке). Због великог кашњења Вучићу су стигли и рачуни које мора брзо да плати јер је најебо…

    Да поставим и ова питања:
    Зашто Вучић није дао Русима Косово да поставе базе

    Зашто Вучић бар данас не услови предају Косова под једним условом!? А то је да се иселе сви Албанци из Србије, посебно мислим на градове Прешево, Бујановац и Медвеђу? И Европа и свет би морали да схвате да је то минималан услов. Наравно да би Вучић морао да буде до краја доследан овом захтеву. Или зашто не иде на реципроцитет, колико Срба са Косова дође у Србију толико мора Албанаца да оде из Србије на Косово. Или зашто не тражи поделу Косова и Метохије? Зашто не види да је: „Маст отишла у пропаст“ па да оповргне све договорено и потписано у Бриселу? Камо лепе среће да има м*** да то и уради. Али издајице су рођене само да уништавају и затиру свој национални интерес и своју државу. Они тако битишу не знајући ни за националну границу ни теритотију ни војску. И од националног’ остане само прашина и кад то изађе на чистац ту им је и крај. Али ја то видим и размишљам као Славко а издајници размишљају потпуно супротно од мене. Ја сам лично поносан због тога.

    Али Вучић још не види за њега врло важну ствар!? Да је он као политићар потпуно излизан, изигран и искоришћен значи „испушена лула“ и да је био само марионета-експеримент у рукама ЕУ-је и Америке. Обе стране су само проверавале исправност и ефикасност методологије-система за рад са националним издајницима. Потврђена је исправност. Иначе такав председник и данас туђа Србија уопште нису потребни Европи. А ми као нација морамо да схватимо да је прича о уласку Србије у Европу само параван за сталну пљачку, распродају и уништење Србије. Иначе Вучићева прича о Европи је непрекидно бацање прашине народу у очи. Што се тиче евентуалних европских кредита они нам не требају јер нас је Вучић ионако презадужио. Ко ће и кад’ то да врати нико незна? Ушли смо у дужничко ропство а Вучић размишља о сликању и ријалитију, то је његова главна преокупација.

    Зато драги Срби видели сте а ако нисте видећете да ми у Европи пријатеље немамо и зато треба да се окренемо сами себи. Можда ће вам бити лакше ако вам поменем да ми још нисмо извршили ни денационализацију отете имовине из Другог светског рата. А то је и први услов за улазак Србије у Европу. И Вучић то све зна али не помиње. Овде је парадокс, власт у Србији не покреће истражне радње за праћку народа, док се легално стечен капитал и имовина игноришу. Ово није правна држава!?
    Овде лопови само отимају и не враћају ником ништа. Живи били па видели…

    При самом смо крају али ја бих се опет вратио на тему то јест на наш горући проблем а то су рекох медији у Србији.
    Зато хоћу да замолим и такозвану и самозвану и квази опозицију да се удруже само са једним циљем да ослободе медије и судство у Србији. Пошто је то регуларним путем у Србији немогуће урадити, мораће да се обрате ЕУ-ји која мора и по цену увођења санкција да ослободи медије и судство у Србији. То би била једина али права част Србији. Ја поручујем свим лажовима у Србији, да ће им се истина тешко осветити и обити оглаву. А кад се ти лажови стрпају у затвор и медији ослободе Срби ће прогледати на очи. И тек тада ће српски народ схватити ко је Вучић и шта је он уствари радио!? Тада ће коначно схватити зашто су (све) лажовизије у Србији браниле Вучића!? Тада ће Срби сазнати да је из нашег сефа у Базелу од 41 тоне злата остало само 1.7 т. злата. А све остало је покрадено. Вучић не помиње ту пљачу Србије. Знате ли колико је то новца!? Тада ће сазнати да се стотине лопова слободно шета Београдом. Ко је то? Све су то Вучићеви добри познаници који не носе празне торбе по Београду. Вучић још крије и Бриселску издају Србије: 30.јуна 2015.г.у 22 ч.и 54м.
    Вучићу шиптари су славили твоју издају до зоре по целој Европи и Косову…
    Кад ослободите медије и судство у Србији сазнаћете много много више… На крају, ја сам нестраначка личност… Толико…

    П: Славко Јаковљевић звани „Сајџо“ 2018.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.