Kurti: Srbija nastavlja put metodama ruskog predsednika Putina

Ostavite komentar


  1. Prema njegovim rečima, Srbija se kreće u suprotnom smeru od obaveze prema Osnovnom sporazumu o putu normalizacije odnosa između Srbije i Kosova, i sve je udaljenija od vrednosti EU i evropskih i evroatlantskih integracija, koje po njegovoj oceni, čak i teoretski sve manje potvrđuje.

    Po mom cvrstom uverenju za to sto je Srbija sve udaljenija od vrednosti EU i evropskih i evroatlantskih integracija, „najvecu odgovornost“ snosi upravo ALJBIN KURTI !
    Vučicu zbog svoje „diplimatske nedoraslosti“ Aljbinu Kurtiju i diplomatskim porazima koje redovno „pretrpljava“, ne preostaje nista drugo nego da „zastitu potrazi od Rusije“ sto samo po sebi podrazumeva „udaljavanje od evropske CIVILIZACIJE“ kojoj bi Srbija inace „tezila“ da ta CIVILIZACIJA nije na strani Aljbina Kurtija i Kosova !

  2. Druze sta ti pricas? Ako je Srbija problem time podrivas mrznju Albanaca protiv Srba koji vec uveliko svuda komentarisu agresivno na mrezama kako Srbima nije mesto na Balkanu i da se vratimo u Rusiju.Problem koji imas je mozda sa Vucicem i njegovom vladom ali to nije Srbija kako uokvirujes. Ako ponoovo dodje do sukoba docice jer ga je Kurti izazvao zapaljivim notama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.