Kurti: Srpske institucije krive za neplaćanje struje, građane Kosova koštale 320 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Objektivan sam covek pa mogu da ti kazem. Za to ste sami krivi. Niste placali racune drzavi Srbiji, sad ni Srbi nece da placaju, dok vi pokusavate da napravite drzavu. A ako ne verujes, lepo se raspitas kako je bilo u Makedoniji, dok nisu dosle strane firme. I tamo Albanci nisu placali pa su ih stranci naterali. Znaci nema veze sa Srbijom, iskljucivo sa vama.

  2. Ako je toliko Srba napravilo toliki racun koliki je tek onda racun koji su napravili Albanci sa Kosova kojih je nekoliko puta vise i koji DECENIJAMA nisu Srbiji placali struju, poreze, takse…

  3. Lopovi nam uzeše zemlju i na njoj ttafostanice,dakekovode i pogone za proizvodnju struje.Još da im platimo?

  4. U kom svetu ovaj živi. Milijardu maraka je trošeno svake godine na KiM u vreme SFRJ. Kada misle šošoni to da vrate poreskim obveznicima.

  5. Hm, tek kada bi mi obračunali koliko ste vi nama dužni kada se već pozivamo na dugovanja. G. Kurti izgleda isto kao i ovaj što je zaposeo ovu jadnu zemlju, sve bi rekao zarad političkih poena, tj. za svačije uvo po nešto, sipa med u uši brzinom munje.

  6. Vi kao list koji kao propagira demokratiju,treba da se pokrije usima i da se vise ne cujete,posle onog intervijuja sa nepostojecom osobom,samo da bi ocrnili Vucica i Srbiju.Sramite se!

  7. Ha ha ha ha …. I Albanci na Kosovu i Metohiji nisu plaćali struju ,vodu, grejanje, porez od 1980. i pre … A struju i vodu dobijaju od Srbije . I tu istu struju kradu baš tu Albanci. Šume oko Podujeva prema Kuršumliji i dalje, pustoše i prave pustare kao na Mesecu..

  8. Vecina Albanaca 80 i 90god pre rata, nisu placali struju jel u pojedinim selima niko nije smeo racun da odnese. Ziva istina

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.