Kurti: Teroristički napad u Banjskoj organizovao je „novosadski klan“

Ostavite komentar


  1. Pa ako Aljbin kaže, a domaća opozicija podrži, onda to mora da je istina. Argumenti naravno ne postoji, ni dokazi, ali priča zvuči kul, pa što da se ne lansira. Inače sam iznenađen jer nema sada priče o „vagneru“ i sličnim stvarima, ali dobro.

  2. Imajuci u vidu dugogodišnje flertovanje Vučiceve čvrstorukaške vlasti sa kriminalnim podzemljem nije teško poverovati u gotovo sve informacije koje je Kurti izneo.

  3. A kako mislis Rajko da se treba Kurti ponasati? Covek vodi interes zvoje drzave. Sta radi ovaj nas sa ovim kriminalcima?

  4. Kako su Srbi, učesnici pobune u Banjskoj, napustili bezbedno mesto događaja? To nisu mogli bez pomoći Lutrija. Znači svi su u tom „poslu“!!!

  5. Iako pravi gluposti i
    neprijatne situacije
    ovaj put,nije daleko
    od istine,jer tzv.navij
    ači su mafijaške ban
    de koje organizuje vl
    ast napredne stranke
    .

  6. Nije slučajno onolika vojska bila pored administrativne linije, nije se slučajno sve desilo kada je Vučić bio van zemlje, nije slučajno da su strane službe sve pomno pratile i pripremale albance za akciju, nije slučajno Vulinova ruska BIA sve organizovala a da nije primetila da je provaljena. I nisu slučajno u Njujorku Vučiću pokazali da avioni u Arijanu već kače bombe. Tako da je naređenje o prekidu akcije stiglo u zadnji čas, ali nekome i prekasno pa je uletio u zamku.

  7. Sta li piskarate i zamajavate narod da je hteo neko teroristicki napad otisao bi u drugu zemlju ne u svoju.

  8. Neverovatno je da niko od naroda ne kapira da je Banjsko propala primopredaja droge i oružija. Nije tu bilo nikakvog rodoljublja ili bilo čega političkog. Čija je roba pojma nemam. Verovatno je to taj NS klan.

  9. Da li ste zaboravili onaj tam tam oko 3 granicara koje je Srbija zarobila kao teroriste. Sada ulaze i izlaze 50 ljudi i niko nista nije video

  10. Lakrdija, bruka i sramota! Ko sada vodi sa 5:0.Znase,onaj što ga faraon olajava samo kod patuljaka Tuzlića i Žeksa.Glupi glupi Kurti ali pocepa nas ko gedža tužbu.

  11. Kada pukne kao politicar, Kurti moze da nastavi karijeru u Bolivudu kao scenarista.

  12. To su novosadjani kao sto smo svi mi marsovci…
    Mozda zive u NS… ali da li su tamo rodjeni i odakle su im roditelji…

  13. @Toni

    Upravo je ta vasa tvorevina na Kosovu teroristicka, ko su bili Jasari, Taci, Haradinaj i svi ostali iz uck nego teroristi? Glumatajte tamo gde vas ne poznaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.