Kurti tvrdi: Na samo nekoliko metara od granice sa Kosovom primećene jedinice Vojske Srbije

Ostavite komentar


  1. Bili nekoliko metara do administrativne linije i…. Već poznato NATO heljp…

  2. Лаже Курти тако се не крећу специјалне снаге поготово не са два возила

  3. Koja glupost, na snimku su dva džipa žandarmerije i naše snage imaju puno pravo da patroliraju uz administrativnu liniju zbog švercera i šumokradica. Kurtiju se izgleda drma fotelja.

  4. Prenosite očigledne manipulacije i laži Kurtija. Po Kurtiji znači da vojska Srbije ne sme ni na svojoj teritoriji koju i faktički kontroliše da obavlja svoje redovne aktivnosti!

  5. Kurti prestani da kukas vise. Odakle ti znas gde je ko ako se i ti nisi priblizio? A ti mozes a srbi na sopstvenoj teritoriji ne mogu? Ti bi da kontrolises i ko se kako krece po centralnoj Srbiji. Dosta vise sa kuknjavom.

  6. Videcete za par godina kako ce biti ….propaliste vojno i politicko ….srvi. Uskoro cemo imati svoj satelit i avione bezpilota pa da vidite sta je sila. Niko nece vise podrzati srvi-ju kao i pre protiv turaka i austrougarske jer pokazivalose da je bila velika greska ….to primetili i USA, UK i sama Francuska . Srvi-ja je bila i ostala satelit i poligon Rusije .

  7. Nisi ti Sebastijan Kurc već Kurti a ti si za sve ovo vreme pokazao da si ozbiljan poltičar( namazan)!…

  8. Da nam neće Kurti određivati i u Srbiji gde će biti naša vojska.svašta

  9. Ta vojska je u svojoj zemlji, a vaša je na tuđoj tj Srpskoj koja će jednog dana biti proterana kao i Turska ,makar posle 500 gidina..

  10. Чудно то да се плашите, ви сте војна сила, колико лажете то је за медаљу.

  11. @koki
    Nisi u emisiji želje i pozdravi. U sajtu si. Jednom je bilo, neče nikad. Biče ti samo beogradski pašaluk za 100 g. Posle 500 g imate da pričate Albanski, vi i celi balkan.

  12. Kurti beži u Norvešku dok još možeš Nalaziš se na svetoj Srpskoj zemlji Pošto si nanio zlo Srbima nemoj nas čekati

  13. Kad otmeš nešto što ti ne pripada plus srpska vojska nije na tzv Kosovu. Uzivaj dok su ti ameri tu posle kad odu videćemo šta će biti.

  14. Ooooooo Beškim
    šta je, tresu se gaće
    šta kaže, „blizu granice sa Kosovom“
    kakve granice!?

  15. Koje granice, gosin Kurti, administrativne ili nepostojece ? Manite se izmisljotina po uzoru na vaseg najboljeg partnera iz Srbije.

  16. Na samo par KILOmetara unutar centralne Srbije su albanske drvoseče sa dronovima, psima i naoružanjem. A naša vojska samo gleda. To je prava istina, bar što se tiče opstine Kursumlija na 100km linije ka opštini Podujevo.

  17. Opet zagovaramo rat. Da li nešto bolje znamo? Kroz istoriju nismo baš najbolje prošli? Ali valjda nam to treba, jer imamo sve drugo.

  18. Moze da prica ko sta hoce,Kurti je upravu.
    Vise je istinitih informacija izbacio nego Vucic.
    Rekao je Kutri za tablice da ce da budu RKS,Vucic nece,ja vidim da i po Arbiji RKS tablice ima,ukinuo jw dinar,Vucic ce da vrati dinar na Kosovo,ali limburga meseca itd,itd.
    Nemoze Vucic,Kutriju nista.

  19. To Vi mislite da je granica. Mi tako ne msilimo. Nemojte samo da talasate vazduh Vašom pričom.

  20. @Agron Sve si dobro rekao za svoj narod. I za propadanje ekonomsko i politicko, a posebno sto svet sve vise i vise vidi ko ste vi kao narod i kakvim lazima i manipulaciji se sluzite. Vreme resava sve probleme 😉

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.