Kurti u čestitki za Dan pobede pozvao EU da vodi računa o Kosovu i Zapadnom Balkanu

Ostavite komentar


  1. Borba protiv pilećeg pamćenja.Albanski narod na Kosovu i Metohiji dočekali su Nemacke i Italijanske okupacione snage kao oslobidiice i idmah se stavili u njihovu službu.Dobili su potpunu autonomiju da znacajnim delim samostalno vrše okupacionu vlast koju su sprovodili terorom nad srpskim i ostalim nealbanskim stanovnicima KiM,pljačkali,ubijali,palilili čitava sela,proterivali jednom rečju sprovodili zulum.Normalno,kada se sve završili kao dvoličan i prevrtljiv narod odmah su stali uz Tita i KO Jugislavije i nastavili da rade ono sto su pod z Turskom u Nemackom okupacijom radili.I danas oni pričaju o danu Pobede.Krah razuma i istine

  2. Ako asociraš na Srbiju i srpske lidere da će klečati pred Albancima to se nikada neće desiti.
    Albanci su a ne Srbi bili poturice i izrabljivali Srbe više od dva veka. Albanci su a ne Srbi izvršili genocid nad Cincarima koji su u Srbiji našli utočište.
    Albanci su bili turski najgori bašibozuk. Nisu Šota Galica i Mehmet Gradica bili Srbi. Srbi nisu nisu naterali Albance u drugu seobu već obratno. Turci su turčili a Albanci arbanašili. Srbe raseljavali a na njihova imanja Albance iz Albanije naseljavali.
    Najzad Srbi su ponosno rame uz rame sa saveznicima slavili pobedu nad fašizmom a Albanci balisti i pripadnici SS divizije Skender Beg su ostavljali kosti u Galiciji pod naletima Crvene Armije.
    Jugoslovensko rukovodstvo je da bi rehabilitovalo Albance uključila ih je u NOVJ a oni su pod voćstvom Šabana Poluže (koga je moja majka preobučenog u tursku bulu prepoznala i ubila) sa 30.000 do zuba naoružanih Albanaca činio zverstva koja su kulminirala čuvenom Dreničkom Bitkom. Dakle, Kurti, ko treba pred kim da kleči i da se izvini???
    Od sada pa na vjeki vekov samo možemo živeti jedni pored drugih razdvojeni visokim zidovima poput onih na Sinaju ili na granici SAD i Meksika.

  3. Stidite se, novinarska kućo! Ja najviše cenim vaš list, kao prepoznatljivu novinarsku kuću kojoj je stalo do istine! Ali u ovome nema časti ni obraza! Dati prostora potomku nacističkih sledbenika koji su jasno stavili svoje ljude u nemačku, italijansku i bugarsku službu da „veliča“ Dan pobede i govori o okupiranom delu VAŠE zemlje kao njegovoj je više nego sramotno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.