Kurti: Za glasanje srpske zajednice na Kosovu neophodno da postoji međudržavni sporazum

Ostavite komentar


  1. Medjudrzavni sporazum postoji izmedju drzava, ta tvorevina na Kosovu nije drzava.

  2. Ja ne razumem,a verovatno ni ti sam sta si hteo da kazes!Ako nije drzava,a i ne pita se pa zasto onda pricate o tome?Sav civilizovani Svet ima nacina kako da glasa,a da se sa nikome ne zameri.Svi vi koji ste patriote,vucko vam je dao sledovane u novcanom smislu,onda idite na postu i glasjte i problem je resen.

  3. @ Medjudrzavni sporazum postoji izmedju drzava, ta tvorevina na Kosovu nije drzava.

    Nije drzava – nema glasanja. Glasati se moze samo tamo gde postoji vlast i drzvni aparat. Na livadi moze da se pase trava ali ne moze sluzbeno da se glasa.

  4. a živeti na okupiranom Kosovu i Metohiji… U čemu je problem?

  5. Sta ovaj zamislja da ako mu Nemci sugerisu moze da krsi osnovma ljuddka prava.Kad mu Kosovo i Metohija bude privatna prcija onda moze tako KiM je deo Srbije i tako mora biti

  6. Da bi postojao medjudrzavni sporazum ,treba da podpisu dve drzave, a ne podpisuje drzava sa samom sobom, posto se radi o jednoj drzavi Srbiji sa privremeno okupiranom delu teritorije koja se zove Kosmet, . Postujte medjunarodno pravo o teritorijalnom uredjenju druze Kurti, vi ste samo okupacioni namesnik.

  7. Otimate narod po skoplju i makedoniji prodavate organe to ne mozete da sakrijete,znaci ponavlja se zuta kuca

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.