„Kurti za sutra planirao upad u Zvečanu“: Vučić preneo svoju i Lajčakovu zabrinutost

Ostavite komentar


  1. Jesi li ti Vučiću išta planirao ili ćeš po starom oprobanom običaju da podviješ rep ?

  2. Kurti ne poštuje ni jedan dogovor a u pregovorima učestvuje. Kako zamišlja da do normalizacije odnosa dodje, tako što on neće ništa da ispuni a svi njegovi zahtevi da budu ispunjeni.

  3. Koji smor od čoveka i od zemlje u šta smo se pretvorili, u pesimističku, zatvorenu tužnu zemlju sa lažnom elitom i klikom koja može sve i drži ostale zabravljene u vremenu i prostoru predstavljajući se jedinim srbima – a svi ostali su fejk i hijene

  4. Izabrani predsednik opstine hoce da upadne u opstinu?! Najbolje da onaj kome je istekao nandat ostane dok sam ne odluci kada ce da bude izabran novi…

  5. Shvati već jednom da Vas čitav svijet s pravom ne voli upravo zbog tebe,Šešelja i Miloševića.Hoćete veliku Srbiju a izgubićete i tu malu.Mislite da vas vole Rusi.Koja je to glupost i zabluda.

  6. Cim zines, ti lazes! I dokle ces da zveras u tudja dvorista? Hoces i tamo da pravis haos? E, ne moze kočijašu!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.