Vučić: Srbija ne priznaje Kosovo i neće prihvatiti nijedan dokument koji će pomoći da postane članica UN

Ostavite komentar


  1. E moj vucko oces oces seti se koliko si puta pomerao crvene linoje pa kao i sloba dao i ono sto ti nisu trazili sve i svakoga za vlast vlast nikom i nizasta e viva zivela srbija

  2. Kosovo je srbija po ustavu srbije i rezoluciji Un 1244 SVI SU DUZNI PONASATI SE U SKLADU SA NAVEDENIM AKTIMA

  3. Nećeš ti ni morati,doveo si dotle da imaju sve elemente državnosti,samo je pitanje vremena ka da će se preći kvota u UN za priznavanje.

  4. To je isto kao da danju kaze sada je noc. A sta sefe znaci „SRB se nece protiviti uclanjenju Kosova u svim medjunarodnim organizacijama“. To sto ti kazes je isto kao sto si rekao nece se na Kosovu menjati registarske tablice, ili Gazivode je nase, ili nece dobiti medjunarodni telefonski broj,….

  5. Ma nešto predsednice stalno pomeras te granice. Te ne damo Gazivode,te ne damo poz.broj,te ne damo tablice,te na damo sever elektro kosovu,,te izadjite,ne priznajemo njihove institucije,ne,ne,ne,a sve puštamo niz vodu.

  6. Bitno je da nema pristaka Srbije. Svet se menja i bice srpsko kad tad. Da se ne lazemo ko je doveo situaciju u ovo stanje mislim da su jos komunisti posle II svetskog rata. Na buducim generacijama je da ostanu cvrsti. Medjunarodno pravo je na nasoj strani.

  7. Да ли можете да донесете један чланак без слике овог нарциса, узурпатора и пајаца ? Невероватно је како читаоци не примећују да за сваки чланак и тему има посебан израз и мимику. Права шимја како ми то у Истри кажемо.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.