Kusturica razgovarao sa Putinom

Ostavite komentar


  1. St mu nije nas masni Mujo u brk ponovio da nam Rusi nisu prijatelji, nego samo saveznici? I vidi malog rezi-sera, on da savjetuje Putina sta da radi sa Republikom Srpskom?! I ima obraza, pa slini da hoce jos love od Vladimira za Kustendorf?! To je bitno za vas narod? Neka, neka,Srbi, htjeli ste ga, eto vam ga.

  2. Jedino na ovoj slici se Putin smejao tokom ove posete. Onaj Vucic ga izgleda nacisto smorio. Da ne pominjemo smorenog Nikolica koji iz prikrajka gleda. Sto rece Basara u jednoj svojoj kolumni, nedao ti bog politicara koji ne znaju za salu i koji su smrtno ozbiljni. Setimo se Miloseviceve seljacke kvazi-zabrinutosti, Kostunicine kavazi-akademske uzdrzanosti, Tadicevog strogo uciteljskog pogleda,, Zivkovicevog pseudo-preduzetnicke retorike, Nikoliceve mrtve dikcije i sada Vuciceve dramo-serugacije. Jedino je Djindjic znao autenticno da se uzivi u razgovor. Ovo su sve losi glumci.

  3. Од првог филма, за који је паре добио од Рате Дугоњића, првог човека БиХ, Кустурица је схватио да се паре не могу стећи тешким физичким и умним радом. Политичари су се смењивали, али Кустурица је константа и увек је уз власт. Нажалост, власт је нашла интерес да му даје новац за његову подршку власти. Та симбиоза траје и трајаће.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.