Kvadrilaterala priprema kandidaturu za Evropsko i Svetsko prvenstvo u fudbalu

Ostavite komentar


  1. ZA KANDIDATURU NEMAM KOMENTAR ALI NEZNAM DALI JE PREDSEDNIK PREMIJER ILI JE PREMIJER PREDSEDNIK.

  2. Fudbal kao opijum za narod…? Ogroman posao,i buduca promasena investicija…Gde li je onaj grcki prijatelj Varufakis ? Trebalo bi razgovarati i o nekoj regionalnoj-balkanaskoj fudbalskoj ligi i ujedinjenju kladionica Kvadriterale…

  3. Ја сам за то да се у сваком граду изнад 10000 људи, код нас, направи национални стадион, са бар 50 000 места. Није у реду да само Београд добије тај импозантан објекат. Ту би, одмах, скочио бе де пе. Један хотел са 2000 доба у сваком селу нашег раја. Замислите кад навале странци на утакмице, вероватно бар 200, а нигде смештајних капацитета. Срамота. Ове 4 велике силе би требало да траже да само оне организују првенства. Толико смо порасли економски. Мислим да би београдски стадион требало да прими бар милион људи, па да претекнемо Маракану. Са јарболом од километар висине били бисмо прва економија света. Само тако, и никако другачије. Златно доба. Па кад навале пензионери на утакмице. Мало ли је? Златно доба ко не проба, кајаће се, све до гроба. Ееее. Испред сваког стадиона споменик Њему, висине бар 100 метара. Ту хеликоптер за оне који би да виде Његов монументални монумент изблиза. Карте само прште за хеликоптер, пара пљушти, расте туризам. Нешто од улазница дати и Њему, да преживи, док не оде у заслужену пензију. Или, да не иде?

  4. Србија је традиционално добар домаћин, и избор Србије за једног од домаћина овако значајног спортског догађаја је права ствар.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.