Lajčak i komandant Kfora o mostu u Kosovskoj Mitrovici: Svaka odluka treba da bude u okviru dijaloga, uz posredovanje EU

Ostavite komentar


  1. Lajčak je opasniji od kurtija,zašto mu se ne kaže da nije poželjan na tlu srpskih zemalja,on je odvojio crnu goru od Srbije.

  2. Lajcak nikada nije bio nepristrasni posrednik nego neko kome je zadatak bio da legalizuje albansku naci tvorevinu na Kosovu. Da je bio nepristrasan ne bi bio nagradjen sledecom, dobro placenom funkcijom. Razlog rasta nepopularnosti EU je i u Lajcaku. Dosadila to licemerje. Eto i sada, lajcak preporucuje da se ukinu mere EU protiv Albanaca. Zasto? Nista se nije promenilo, cak sta vise Albanci su ponovo potvrdili oduzimanje zemlje Srbima na severu Kosova a gde je ostalo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.