Lajčak: Neće biti Dejtona 2

Ostavite komentar


  1. Na zalost,niste u pravu gospon Lajcak.Dejtona2,mora biti.Zasto?Pa,Dejtonom1,napravljena je nefunkcionalna drzava,ili bolje reci,potvrdjena je podela BiH,ratnim zlocinima,etnickim ciscenjem,genocidom…i to stvaranjem srpskog entiteta.Srbi u BiH,na sve moguce nacine,sprecavaju drzavu BiH,na njenom putu ka EU i NATO!Njihov jedini cilj je otcepljenje ovog entiteta i sjedinjenje sa Srbijom.Na zalost,to je i Hrvatima cilj.E,zato je potreban Dejton2,koji ce da definise drzavu BiH kao jedinstvenu i celovitu,sa jednom vladom i predsednikom,bez obzira da li je predsednik drzave Bosnjak,Hrvat ili Srbin!Ko hoce i kome je drzava BiH u srcu,neka prihvati ovo,a ko nece-idi za Srbiju,Hrvatsku ili kamo god,samo pusti ljude da normalno zive!

  2. Nije jasno u kom svojstvu privatna misljenja iznosi osoba koja je 1 godinu, po sistemu rotacije, predsedavajuci (a ne predsednik). Niti ga je ko ovlastio, niti je za to zaduzen, niti je zapravo bitno. Mozda je on pametan covek, ali ova tema mi no izdaleka nije u opisu radnog mesta. Pa nema pravo ni na zakljucke oko toga sta ce "biti" ili "nece biti"

Ostavite komentar


Politika

Vučić: Beograd ne vodi medijski rat protiv Sarajeva već izbegava provokacije 7

Vučić: Beograd ne vodi medijski rat protiv Sarajeva već izbegava provokacije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je negirao navode dela sarajevskih medija da zvanični Beograd vodi medijski rat protiv Bosne i Hercegovine, te da, kako je naveo, "izbegava svaku vrstu provokacija".On je, tokom obilaska radova na obilaznici oko Kragujevca, ocenio da je "mnogo glupo to što rade", te podsetio i na problem sa odlaskom šest policaja iz Srbije tokom turističke sezone u Republiku Srpsku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.