Lajčak: Razmena teritorija Srbije i Kosova bi bila veoma opasna

Ostavite komentar


  1. Читаво косово и метохија је српска територија, неће србија мењати своју територију за своју територију, може да се мења за територију са Албанијом и да се у споразум укључи Република Српска. Ако неће тако онда нек иде овако како иде.

  2. Jos opasnije bi bilo da se legalizuje bespravno i nasilnicko otcepljenje dela suverene drzave i ta temeljno etnicki ociscena, velikoalbanska paradrzava na Kosovu.

    1. To se desilo pre 22 god tacno 1999 a definitivno pre pre 13 god 2008 i evo nije ni malo opasno samo sto je postignuto da se stabilizuje region Kosovu su priznali svi u regionu i nije nista opasno …

      1. @U.S of Albania

        Ta tvorevina na Kosovu vec dve decenije ne moze da se legalizuje i samim tim destabilise i unazadjuje citav region, svi losi odnosi u regionu su rezultat postojanja te tvorevine na Kosovu, od podeljene BiH, preko podeljene Makedonije do losih odnosa izmedju Srbije i CG koje je izazvao Djukanovic koji je morao da odradi „priznanje“ ili do ulaska Rusa i Kineza itd. Ta tvorevina na Kosovu je maligna i truje i treba da se odstrani da bi na Balkanu nastao mir.

        1. Neznam ko je maligna svi su se aputirali od maligne srbije da se spase Slovenija , Hervatska , BiH , Cerna Gora , Kosovo , Makedonija kada dodamo i da maligni ruski uticaj mestazirao na malingu srbiju .

    1. i tvoj dete da maltretiras uzimajuti jer nisi znao da ga rastes vaspitas i ako je tvoj nakon nasila uzimajuti i nemas pravo vise i ako je tvoj … zaboravite sta ste radili na Kosovu … BTW Kosovo nikada nije bilo vase zemla kako su vam poklonili velike sile 1912 god tako su vam uzeli 1999 god i predali njenom stanovnistvom da upravlaju sa njom jer su videli da niste znali da upravlate sa njom .

    2. Čije je Kosovo, Amerika, Burkina faso ili Švicarska? Koje zamaranje za neuke. Evo konkretno, moje je samo ono na što sam se uknjižio 1/1. Pa bilo to na Kosovu, Islandu ili u Hrvatskoj. Svaka druga kombinacija me ne zanima. Bitno je da pravne države istinski funkcioniraju. Onda ja sa svojim novcima mogu gdje hoću i svugdje sam dobrodošao. Mi narodi ex komunističkih zemalja imamo problem otarasiti se zablude da je matična država i njen teritorij naš. Nekad bilo. Danas se sve privatizira i moje je samo ono što je 1\1 , a koristiti mogu i sve ostalo ako platim. Ima jedna dobra stvar, nemamo više za šta ratovati. Ne može me više nitko uvjeriti da ratujem za mora, brda ili doline koje će ionako netko kupiti, dobiti koncesiju ili sl. Moje je samo da se što bolje obrazujem i da što bolje zarađujem. I onda je moje i Kosovo i Amerika i Kina. Zato braćo Srbi a i Hrvati, Albanci..nebitno, ulažite u znanje i osposobljavanje i cijeli svijet je vaš.

  3. Територијална организација Србије, укључујући њену административну поделу на локалне самоуправе свих нивоа од општине до аутономне покрајине, је искључиво унутрашња ствар и регулише се домаћим законским и подзаконским актима. Једина опасност могла би доћи од страног мешања, у чему злогласни Мирослав Лајчак има пуно искуства које је стекао фалсификовањем резултата референдума у Црној Гори пре петнаестак година.

  4. Razmena terirtorija, po doktrini poslodavaca gospodina Lajčaka, razmena teritorija je strašno opasna, kako po odnose Beograda i Prištine, tako i po ostatak sveta, ali je zato, uzurpacija i otimačina teritorija u duhu medjunarodnog prava, pravde i Povelje UN?! Mislim, šta reći na ovakvo tumačenje i na ovakav pristup. Čak i oni najtupaviji, čak i oni bez imalo nacionalnog osećanja i ponosa, shvataju da iza ovakvih stavova stoji neskrivena namera da se ozakoni bezakonje a, otimačina i razbojništvo pretvori u pravo i pravdu.

  5. Po doktrini poslodavaca gospodina Lajčaka, razmena teritorija je strašno opasna, kako po odnose Beograda i Prištine, tako i po ostatak sveta, ali je zato, uzurpacija i otimačina teritorija u duhu medjunarodnog prava, pravde i Povelje UN?! Mislim, šta reći na ovakvo tumačenje i na ovakav pristup? Čak i oni najtupaviji, čak i oni bez imalo nacionalnog osećanja i ponosa, shvataju da iza ovakvih stavova stoji neskrivena namera da se ozakoni bezakonje a, otimačina i razbojništvo pretvori u pravo i pravdu.

  6. Nazalost EU kao i Vasington cvrsto
    su odlucili da Srpsku svijetinju oduzmu Srbiji. Za Srbiju je Kosmet
    bitniji od EU, Brisel je u dosta velikim
    problema, velike su nesloge kao Sto je
    otisla Britanija oticice jos njih. polako
    ali sigurno kola su krenula nizbrdo.
    EU ce nestati Kosmet mora u Srpskim rukama ostati. SAD kao i EU
    to je valika mafija.

  7. Zbog ćega je razmena teritorija opasna?
    1) jer zemlje regiona strahuju da će izazavati velike poplave.
    2) jer zemlje regiona strahuju da bi to moglo izazvati događaje izvan svake kontrole
    3) jer zemlje regiona strahuju da će iskrcati vanzemaljci
    4) jer zemlje regiona strahuju da neće roditi paprika
    5) jer zemlje regiona strahuju od globalnog zagrevanja
    Okruži tačan odgovor.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.