Lajčak: Uskoro poziv glavnim pregovaračima Srbije i Kosova na dijalog o sledećim koracima

Ostavite komentar


  1. Nema sta da naredi kosovo niti ima prava da odluci u tudjoj zemlji niti da trazi sta zeli nema nikakvog prava kosovo je zemlja srbije uz UN rezolucijom 1244 Sto se nemoze izbeci sto treba da se postuje ne da se opljacka. Illegalni samih izmisljenih pregovora lazi illegalno se ne vazi u srbiji u njenoj zemlji to svi trebaju da znaju !!!

  2. Da treba biti normalizacije formiranjem ZSO kako i jeste dogovoreno potpisano od 2013 godine i nista drugo jer jeste pravo srbije to su 10 godina sramnih lazi svega prekrsili i to pravo nemaju da rade gde to ima da sebi silom daju zlocinom i lazima za prava sto nemaju u tudjoj zemlji i da silom izbegavaju to se nemoze dozvoliti i trebaju formirati ZSO kako i jeste dogovoreno i jeste potpisano i uz samoj EU oni jesu garant toga !!!

  3. Шта то еу поново измишља зна се шта је на косову и метогии потребно МИР а то се постиже поштујући резолуцију 1244 договор две стране из 2013 из брисела и шта сад измишљају кад се испуне и постану пуноважни ова два договора онда могу да се дају предлози за нове договоре

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.