Lajčak: Vraćeno jedinstvo EU-SAD oko Balkana, uz ‘Ne!’ za razmenu teritorija

Ostavite komentar


  1. Ako Mađarska silom od Slovačke uzme ono što misli da je njeno, hoće li ova EU gnjida i onda reći da nema menjanja granica? Gnjida, a ne čovek!

  2. Hvla rukovostvu srbije tacno vodjipoglavici sto je dobro kupio vreme za nas Albance ponavlesi ono kao papagaj TAKSE TAKSE TAKSE pa onda pregovori jer je moglo pod bifse administracije u Belu Kucu sa onom klovnom trampa bilo pogubno za nas Albance i hvala Haradinaju sto je izvukao pametan potez sa onim TAKSAMA jer da nisu bili TAKSE islo ka lose resenje razmenom teritorija …

  3. Vasington i Brisel izgubili su povjerenje nemaju resanje ponovo se vracaju na istom koloseku, i dalje bez rezultata.
    Znaci Russija , Kinaa i UN 1244
    samo je to resenje.

  4. Bez denacifikacije srpskog drustva ne moze imati nekakav ugovor normalizacije Srbija -Kosovo, niti mozemo imati normalni odnosi izmedju Srbije i svim ostalim susedima u region.
    Srbija mora da se denacifikacije a bez toga je samo jedan bolesnik i izvor destruktivnosti i problem ne samo regiona nego i sire.

  5. Hrvatska nije multietnicka drzava, baprotiv etnicki je cista, a iciscena od srba uz pomoc iste te Eu i anerickih demokrata.
    Lajcak promeni malo pricu,…..ovo je prolazilo 90 ih, sad nije ni smesno, sad je farsa

  6. Lajcak nikada ni jedan problem nije resio u zivotu i zato je odabran da ovaj tesko resiv problem ne resi. Kako nacionalna manjina moze isterati domicilni narod i da za uzvrat neda ni kvadrat teritorije, gde je tu pravda? I ti sinekuro evropske unije kazes da razmena teritorija nije resenje.Kakvo ti resenje predlazes?, da sve i jedan Srbin otseli i da tebi pored Klintonovog podignu jos veci spomenik. Cim si postavljen na to predobro placeno mesto, cilj ti je da ga ne resis.

  7. Kakva razmena teritorija?Srbija treba sama sa sobom da razmemjuje svoju teritoriju!?!!Pa to je smešno.Sever Kosova Srbiji,granica je Ibar i gotovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.