Lajčak zahteva od Kosova da sprovede sporazum o ZSO

Ostavite komentar


  1. Misljenja sam,da kosovo treba odobriti formiranje ZSO sa svim pravima izvrsne vlasti ,kao rep.srpska

    ., A zauzvrat srbija ,da dozvoli kosovu uclanjenje u UN.Ali od svega nema nista jer rusiji ne odgovara ta opcija i stavit ce veto na to.

      1. @Balkancaffe

        Stvarno ste smesni ako mislite da ce Srbija da prizna tu vasu tvorevinu na Kosovu u zamenu za neka ovlascenja za tri opstine koje opet za tri meseca mozete da ukinete. Treba da ukapirate vise, Srbija nece dati legimitet toj vasoj naci-mafijaskoj tvorevini. Idite u Albaniju ako toliko hocete da se igrate drzave.

Ostavite komentar


Politika

"Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom": Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku 8

„Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom“: Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku

Još jedan igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i veoma lošim dijalozima - tako je marketinški stručnjak Igor Avžner ocenio jučerašnji, kako je rekao, "namešteni dijalog" Aleksandra Vučića sa građanima Malog Zvornika. Da je Vučić hteo da čuje šta misli narod, dodaje, čuo bi 40.000 ljudi koji su mu svoje mišljenje dali ispod prozora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.