Lakićević o rešenju za Kosovo: Vučić kao čovek koji lakira parket, pa samog sebe dovede u ćošak i bezizlaznu situaciju

Predsednik stalno proizvodi neprijatelje bez kojih ne može da funkcioniše, smatra novinar i publicista

Ostavite komentar


  1. Diktatori stalno proizvode nepostojece neprojatele da bi opstali na vlast
    Srbiji su potrebni novi izbori i izbor predsednika drzave u skupstini sa drugim ovlascenjima bez izvrsne vlasti
    I

  2. Odličan tekst,ali ima jednu manu: Kao vrstan analitičar niste ponudili rešenje za Kosovo.Šta bi Vi,da ste na vlasti,uradili?

  3. Sasvim pristojna analiza, uz jedan komentar: ne dovodi AV sebe u ćošak, tj. problem, već Srbiju. Srbija i ceo narod su talac jedne nakaradne politike čoveka koji ne zaslužuje da vodi ni pikado klub, a kamoli državu.

  4. Zasto bih ja kupovao skuplji gas i naftu, kad mi bez ucene neko( Rusi) daje pet puta jeftinije?! Zato sto mi ti tako naredjujes ili zato sto si ti u ratu sa Rusijom!? A nisi bio za uvodjenje sankcije Nato zemljama kada su bombardovale Srbiju, ili je gospodin Lakicevic bio tad protiv NATO zbog agresije na Srbiju, pa je samo principijelan, kako tad, tako sad?

  5. A sto bi mi kupovali skuplje energente zato sto je gomila ispodprosečnih , najlosijih EU politicara od posle 3.Svet.rata, sebi pucala, ne u nogu, vec u stomak? Pa to je retorika za idiote.
    Znam da ovo necete objaviti!

  6. Taj „parketar“,je s kamarilom druze Mijate,izlakirao Srbiju do dna kace ovo 10 godina a sebe i odanu ekipu,okrečio sa par milijardi € talova u istoj ovoj dekadi.Sve dok ljubitelji lika i dela DOS a i tog promasenog projekta,drze ovskva slova,cveta salonska a propade zapravo većinska Srbija.Duga je prica a ista se šteta pravi.Ništa s vodom je to sve skupa Mijate.Da se ne podesćamo šta su neki lideri DOS omlatili para u te 3 godine..a i posle ima slučajeva.E svi su skupa duplo golo pram Vučiću i klspi.

  7. @Jovan Vukadinovic, Mijat ne priča o DOS-u. Priča o Đinđiću, koga su streljali. Pa tako je Dos kupio kajmak u privatne đepove. Pa su posle došli drugi. I oni su još uspešnije nastavili da se bogate.

  8. Osnovne evropske vrednosti su npr bombardovanje Libije zbog nafte.
    Dakle,ne lupetajte, vidimo kako stoje stvari.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.