Lament nad Devetim martom: Autorski tekst Vuka Draškovića

Ostavite komentar


  1. Hvala gosn Draskovicu sto ste sa nama po trideset i treci put podelili sliku sa Giskom,Kneletom i Belim,podvala podvala Jovice Stanisica zvana SRS i SPO

  2. Ovom čoveku niko neće da pomogne !! Ima li još empatije u našem narodu.Nije valjda da nema nijedan slobodan krevet u Lazi ?

  3. Gospodine Draškoviću, nije lepo što se ovim tekstom rugate učesnicima 9.marta. Vi ste vec 12 godina u vlasti sa onima protiv kojih smo se borili 9.marta i to zbog 2 poslanička mesta i pozicije Vaše supruge u ruskom NIS-u. Bolje je da ćutite i ne podsećate nas na Vašu bruku

  4. Ti si svoju sansu propustio, tj. ako je bila sansa, a ne zadatak sluzbe. istrosio si energiju, volju i nadu ovog naroda, narocito omladine, zajedno sa svojim kumom, crvenim vojvodom, samo sto je on pobegao u Hag, a ti si promenio plocu i od „velikog“ Srbina, postao si pljuvac svega srpskog.

  5. Prema nekim podacima iz istorije navodno su i Titu svojevremono nudili da SFRJ bude deo tadasnje Evropske ekonomske zajednice, sto je bilo odbijeno. Neko je rekao da nad prosutim mlekom ne vredi plakati, tako i ovo podsecanje Vuka Draskovica o istoriskim cinjenicama, jeste lepo, ne treba ga nikako zaboraviti, ali nema koristi od istog. Sami sebi smo najveci neprijatelj. Biti deo Evropske Unije i/ili eventualno NATO-a mozda nije najbolja opcija, ali je svakako manje zlo od ovog danasnjeg u Srbiji.

  6. Bio je 9.mart,bila 1996,pa peti oktobar. Secanja blede I lepsa su od stvarnost. Rezultat, Setali smo, borili se da bi pro zapadni Vuk na pretproslim izborima utopio SPO u SNS vecinu a Dana sedela, za debele pare u upravnom odboru Gasproma Srbija I dalje

  7. Devetomartovske demonstracije nisu donele ništa pozitivno u rušenju komunističkog režima u Srbiji devedesetih godina prošlog veka. Lider SPO je bio kralj uličnih demontracija, da bi 6-7 godina kasnije zauvek nestao sa političke scene zajedno sa svojom partijom kao neupotrebljiva politička opcija. Danas je 9. mart simbol promašenih nastojanja u iskoraku ka demokratskom društvu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.