Lavrov: EU traži zatvaranje Centra

Ostavite komentar


  1. Kakva zamena teza ! Kako god hoces Srbijo , ti placas cenu prijateljstva sa Rusijom a ne EU.

  2. Brisel "humanitarni centar" u Nišu smatra špijunskim gnezdom! Pa za šta da ga smatra kad to jeste?

  3. Ih,lele! Evo argumenta zbog kojeg je A. V .nspustio Brisel! Sada sledi igrarija gde bi on uvek trebao biti pobednik! Nema toga TV dnevnika koji neće počinjati s njim! A nama će teći med i mleko,za dve godine! A posle onih sledećih izbora,može se pomeriti,eventualno,još za dve!

  4. Ако будемо слушали ЕУ која нас држи под санкцијама већ деценијама;која је окупирала део Србије;која је засула Србију осиромашеним уранијумом,онда смо:блесави!

  5. I treba da se zatvori i to sto pre. Mnogo će Srbiju da košta ovo udvoravanje ratnim zločincima, samo da vidimo kako će sad da se reagira nakon Alepa.

  6. Ni deca ne bi poverovala da rusi traze imunitet za vatrogasce i spasioce u tzv. humanitarnom centru. Stvarno vatrogasci bez imuniteta ne mogu da gase pozar.

  7. "… која је окупирала део Србије…" koji je Srbija okupirala i za 100 godina nije ništa pog milom Bogom uspela da uradi da ga zaista učini delom Srbije, a nije da nije pokušala, samo što je sve radila dibiduz naopako! Sedi di si, jer kaki si ni za disi nisi! Bolje je Srbiji bez Kosova, skoro k`o Kosovu bez Srbije…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.