Lavrov u Skoplju kritikovao OEBS, prozivao i NATO zbog otimanja Kosova od Srbije

Ostavite komentar


  1. 3 meseca bombardovanja nonstop 3000 mrtvih civila i preko 300 srušenih mostova. To je nato uradio Srbiji samo zato sto je htela da zadrži svoju vekovnu zemlju. Nikad nato nikad eu.

  2. On nešto govori o Kosovu ia okupirali Krim i deo Istočne Ukrajine i pobili više desetina hiljada Ukrajinaca

  3. Tozo kako si tako nepismen edukuj se malo.procitaj malo kako je nastala Ukrajina.Krim je kroz vekove bio Ruski.

  4. Прогласити Косово окупираном територијом Србије

  5. LAVROV HRABRO OTKRIO STANJE U SVETU

    Svaka čast Lavrovu što je obznanio na koji način su SAD zločinački delovali u svetu, mada nije sve pomenuo. Najznačajnije je ponašanje SAD gasi polako OEBS, uništili su Iraka, Siriju, Libiju, Jugoslaviju (Srbiji još i se otima KiM), Avganistana gde su napravljene na milijarde evra štete, uništili na milione ljudi i u tim zemljama doneli glad, bedu i jadi od kojih još dugo neće se oporaviti. Zlo da bude veće, pomogli su Ukrajinu da uništi rusku populaciju u Ukrajini, a sada kao mirotvorci pomažu Zelenskog kako bi mogao da uništi Rusiju. Situacija je, suprotno od želje Bajdena i njegovih poltrona, umesto da ekonomski unište Rusiju, uništava se ekonomski EU, pada proizvodnja, poskupela goriva, raste inflacija, smanjuje se broj zapošljenih, Ponašanje SAD je doveo do jačanje BRIKS-a i do učlanjena pola Afrike i J. Amerike. Kina ojačava i stavila se na strani Rusije, a udaljila od SAD i postala druga, ako nije i prva ekonomska sila na svetu ovom.

  6. Činjenica je da je Lavrov ozneo golu istinu….OEBST više ne postoji na svojim profilima.
    Raspada se..
    Zato su Ameri i ostali pobegli
    Da se ne sastanu sa njim..
    Bugarska igra prljavu igru…neda prelet zbog lepe Zaharove., uvk su bili na pogrešnoj strani..
    Koštaće ih to kad tad…

  7. Tozo, i Banat i Srem su oduvek srpski, pozdravio te Pupin iz Idvora. Krim i inace cela Ukrajina su pocetak ruske carevine. Kako vam ne dosadi u tom Zagrebu gde se svetla gase vec u 9?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.