Lavrov sutra u Beogradu želi da čuje stav Srbije o predlogu Vašingtona

Ostavite komentar


  1. Tesko onom stvoru za vjeki vjekova ko da i metar Srbije nekom ! Sudice mu i Bog i narod. Nek se nicemu nenada !

    1. Ево, сав сам се најежио! Струних се сав! Пу, пу, далеко било…
      Не знам само јел’ више зато што Бог нема пречих ствари од „србског Косова“, ил’ због „народа“…

    2. Znaš kako Pero, moraš prvo nešto da imaš da bi ga DAO, PREDAO…a sada ako si stanovnik Kosova, verovatno imaš Kosovska dokumenta, a ako nisi trebaju ti dokumenta da bi te pustili na Kosovo. Morao bi dobro da me ubediš kako to sada možeš nešto da daš kada nemaš

  2. Ma prihvatiće Vučić svako rešenje za Kosovo koje mu garantuje opstanak na vlasti. Ato će mu Ameri rado omogučiti jer njih ne košta ništa. U praksi, ako prihvatio Trampov predlog, močiće da računa na njihovu podršku da vlada još 5-10 godina. Isto ć biti i sa EU — oni ionako ne računaju na naše članstvo bar još 10ak godina. A što se „stradalnog“ srpskog naroda tiče, on će prihvatiti svaku šarenu lažu koju joj Vučić servira preko svojih medija. Kao i SPC i SANU. Njih je bar lako potkupiti sa par Mercedesa.

  3. Okupatore, vrati Krim Ukrajini! Srbi vise ne zele da budu vase topovsko meso za zapad!

    1. Krim je uvek bio ruski dok ga nije Hruscov poklonio Ukrajini zbog zene.Citaj istoriju.

      1. То „увек“ му дође тачно од 1783-ће, а фактички откако су комуњаре у таласима између 1921-ве и 44-те етнички очистили полуострво од аутохтоног становништва – Татара, Бугара и Грка.
        Читај историју, Дејане!

      2. Ja bih rekao da ti trebas da citas istoriju!! Krim tek 1787 pada u rusku ruku, ali i posle toga datuma, bilo je niz previranja, kao nestabilna teritoriju za Rusiju. Sto je i normalno, jer je rusa bilo najmanje na krimu, ali stim vise tatara i ukrajinaca.

    1. Како се то зове, Деки… узајамно признање и нормализација односа.

      1. Pod normalizaciju spada da će dozvoliti uvoz robe iz Srbije svakog 31 u mesecu i to po dva kamiona na svakih osam sati.

      2. @Миливоје Радаковић

        Idi begaj, i medjusobno priznanje i normalizacija? Sigurno ce tako biti, kako nece.

        1. Izgleda normalizacija odnosa ne bi odgovarala Srbiji, jer posle toga ne bi politicari iz Beograda imali cime da zamajavaju narod.

  4. Koji stav Srbije ? Pa tamo je naredbodavno pozvan Vucic a on, kao sto je poznato nema stav. Nikada ga nije ni imao. Tako da je razlog dolaska gospodina Lavrova, jednohg od najboljih svetskih politicara, verovatno sa nekim drugim, neobjavljenim razlozima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.