Lazarević: Isti članovi naše delegacije vrte se od 90-ih

U Briselu se danas nastavljaju razgovori Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Opozicija mora zvanično da poruči EU i Sjedinjenim Državama da nikakav dogovor ove nelegalne vlasti sa Prištinom neće priznati. O Kosovu prvo mora da se razgovara unutar Srbije sa svim činiocima političke scene. Ali, više je nego očito da je Zapad dopustio Vučićevu autokratiju ne bi li što pre rešio pitanje Kosova. Većina u parlamentu i uverenje da će Vučić po dogovoru sa Prištinom zauzdati radikalne elemente u zemlji i haos na ulicama, jer na kraju krajeva huligani su njegovi prijatelji. Sve sam više ubedjen da postoji dogovor izmedju Vučića i Zapadnih zemalja. Ne želim da kažem da bi opozicija isposlovala bolji dogovor sa Prištinom, ali bolji će dogovor biti ako bude više činioca u njemu učestvovalo.

  2. Da li iko normalan misli da je bilo kakva delegacija na celu sa teletabisom Djuricem ozbiljna?

  3. EU, srecom bez onih dostojnih i velikih pet drzava, lici na matoru devojku koja bi, posle mnogo neuspeha i podvala, nekako da potpise sklapanje braka, pa bilo sa kim ko naleti. Ako moze – da ozakoni ono kopile medjunarodnog prava…
    Nisam cuo objasnjenje Nemacke i Francuske zbog cega je na celom svetu samo Turska, a ne i one, priznala drzavu severni Kipar. Pa tako 40 godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.