"Laži" odlaze iz Progresa

Nije Vučić naivan a ni PR i marketinške agencije, koje se već odavno napajaju idejama na izvoru konceptualne umetnosti.
Osvrt na galerijsku postavku Srpske napredne stranke koja se zatvara ovih dana

Ostavite komentar


  1. Izložba je ukazala da sloboda medijima nije ugrožena a to što mediji nemaju adekvatan kadar koji zna da obejtivno izveštava, je najveći problem u informisanju građana.

  2. Bilo je dobro videti sve ono što su pisali mediji i proceniti koliko istine u tome ima.

  3. A nisu laži?! Moraću hitno do optičke radnje, jer ni očima više ne verujem!!!

  4. Ma sve ste vi zrtve, jadni i napaceni. Niste profesionalni, krivo vam je sto ste se obrukali pred svetom!

  5. Mislim da je narod konacno video da u Srbiji nepostoji tolika cenzura kolika se prikazuje

  6. Koje laži? Mislite ISTINA koja vas je toliko zabolela? Istina od koje još uvek ne možete da se oporavite? Sve ono što vam je sasuto u lice?? Što je dokazano i pokazano da cenzure nema! Smešni ste što i dalje pokušavate da progurate svakojake gluposti.

  7. Laži su razmeštene i lagerovane – ne odlaze. Zidovi pamte. Zamislite koliko može da upamti jedan mali telefon a tek ovoliki zidovi! Sve su memorisali – eksponate, i sve posetioce, ali i i svoju sramotu. Sve do u detalja. Takvi su i kada se okreče. Pamte. Ljudi zaboravljaju – oni ne.

  8. Dobar je potez bila ova izložba, čim privlači toliku pažnju i posle mesec dana.

  9. Cuj, " odabirom negativnih medijskih priloga na račun vlasti, uključujući i karikature, nastalim od 2014. do 2016", koliko ja pratim desavanja od kako je SNS dosao na vlast, nikada nisam procitala neku vest u kome ih je neko pohvalio. Sto morate priznati nije bila prksa dok su demokrate bile na vlasti, kada niste mogli da procitate ni jednu kritiku na njihov racun, a kamoli da vidite neku karikaturu!

  10. Umesto da budu zadovoljni sto mogu bez ikakve cenzure da iznose svoje misljenje, toliko napadaju izlozbu da je to vec postalo smesno.

  11. Istina uvek boli…ali to smo davno ustanovili. Već koliko dana unazad i sam "Danas" to potvrđuje.

  12. Konacno je narod u Srbiji video da cenzura ne postoji.I da sloboda medija nije ugrozena.

  13. Molim SNS botove da ne komentarišu vesti na ovom ““tabloid““ portalu. Imate Informer, Pink, Kurir, Bajčetina Online… Ko još ovo čita, bre! 🙂

  14. Ide na umnožavanje i biće postavljena istovremeno u više galerija širom Srbije, d a upoznamo necenzurisane laži i "umetnička " ili "novinarska" dela ne naših več stranih korumpiranih medija i novinara.

  15. Greska,lazi su do sada bile u PROGRESU,istina je bolna za "umetnike",od cenzure ni C,od pokusaja omalovazavanja kroz stampu nista,tako da lazi odlaze.

  16. U Srbiji svako sve slobodno i bez ikakvog ustrucavanja da slobodno iznese svoje misljenje o svemu

  17. Ono kad bot otvori sajt Danasa, pa otvori vest, pa pročita vest jer ne sme da prizna da je bot i da mrsomudi za parče parizera, u komentaru napiše – ko li vas čita. Pa, neprocenjivo. Vučiću, arapski plaćeniče, pa gde ih samo ovakve nalaziš? U Čipuljićima?

  18. Ono što je u Progresu su "istinite laži" ,sve je jasno i transparentno,niko vam ništa objašnjavati ,niti u nešto uveravati ! Izložba govori sama za sebe i o lažima ,kojima autorima ,siguran sam smetaju !

  19. Zašto nekim autorima smetaju sopstveni tekstovi i karikature? Samo zato jer su neistiniti i podrugljivi u tolikoj meri da ih se stide sopstveni autori…

  20. Nema cenzure u nasim medijima,svidjalo se to nekom ili ne, i to potvrdjuje ova izlozba.

  21. U Srbiji svako sve slobodno i bez ikakvog ustrucavanja da slobodno iznese svoje misljenje o svemu

  22. Cilj je postignut, jasno je da u Srbiji cenzure nema. Samo mi nisu jasni ovi, kojima smeta ta cinjenica.

  23. Kad botovi prolupaju,@Ne diraj ih mozda nesto shvate, prije nego pojedu sendvic.Da nije njih ne bih ni znao koliko je Danas citan.Oni su najbolji dokaz koliko Danas vredi i samo to potvrdjuju.Jerm njihovo je miso u Informer, ali polako i sugurno uvidjaju gde je vrednost,Ja Informer,da prostite, ni u Wc ne bih ponio.

  24. Srbija zna da dočeka i ispoštuje, svakog visokog funkcionera svake zemlje, sa puno počasti i poštovanja.

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 7

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.