Dosta je (bilo) lažnih listi: Kako se izboriti sa zbunjenošću kad na glasačkim listićima vidite tri „Kreni-Promeni“ i dva „MI“?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Sve te zbunjujuce liste i prave liste ce to objasniti biracima na nacionalnim TV kada dobiju termine. Sta nemaju termine ili su kratki sa sagovornicima koji ometaju protivnika? Nije vazno dobice manje odbornika a ne izlaze ionako da pobede

  2. Najgori moguci ljudi su u SNS-u. Beogradjani, izadjite i glasajte za Birajmo Beograd ili Kreni-Promeni. Jedina nam je sansa da ih nacnemo na opstinskim i gradskim izborima. Treba nam bod u gostima!

  3. Deo opozicija koji se odlučio za izlazak na izbore morao je da računa na ovakve marifetluke SNS i da im se na vreme suprotstavi. Ta ne rade oni to prvi put, varaju već deset godina. I morala se smisliti duhovita kontra! Neko je predložio da sve liste imaju dodatak – Aleksandar Vučić – što je vrlo simpatična ideja! Ali za takvu kontra akciju treba biti slobodan i otvorenog duha!

  4. Da li je bilo ko iz opozicije potrosio jedan dinar od dobijenih drzavnih miliona na reklamu? Hvala.

  5. Da li je iko ikada u poslednjih recimo 5 god video jednu reklamu opozicionu? da li su recimo potrosili dinar od para koje dobijaju od drzave namenski za izbore? Hvala!

  6. Ubuduće samo ime i prezime lidera stranke! (Bez dodatnih atribura)!

Ostavite komentar


Lični stavovi

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.