Radomir Lazović: Bastać nije odgovorio na naš predlog za smenu SNS vlasti na Starom gradu

Ostavite komentar


  1. Ako ti Lazoviću Bastac nije odgovario dosada znači da i neće.

  2. Uspeh pregovora zavisi od obe strane. Ako se ne napravi dogovor krive su obe strane. Bastac sam je dobio 10 mandata. U koaliciji je 6 stranaka. Koliko su oni osvojili mandata pojedinacno? Ja licno kao glasac sa Starog grada smatracu odgovornim koaliciju biramo borbu ako se ne dogovore sa Bastacem.

  3. Politikom ne bi trebao da se bavi Lazovic koji je osim sto je pokazao da nije prava osoba za politiku nego je pokazao da je previse naivan kada je Bastac u pitanju.Cudi da Lazovic nije pratio na kojoj televiziji se oko izbora pojavljivao Bastac, ko je finansirao njegovu kampanju.Posle loseg rezultata na izborima cudi da Lazovic i ostali lideri opozicije nisu podneli ostavke sto bi bio moralni cin.

  4. Ne vidim bitnu razliku u gledištima između sns i ovih drugih.Svi smatraju da su samo oni bogom dani i jedini ispravni a da drugi moraju da im se bezuslovno prikljče i da ih slušaju.Šta to beše drugačije mišljenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.