Lazović: Opozicija treba da formira vlast u opštini Stari grad 1Foto: Ne davimo Beograd

Koopredsednik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović izjavio je večeras da opozicija treba da formira lokalnu vlast u beogradskoj opštini Stari grad.

Lazović je rekao da će lista „Biramo Stari grad“ u četvrtak imati razgovor sa Markom Bastaćem i njegovom listom „Čuvari Starog grada“.

„Mislim da ljudi koji su glasali za Marka Bastaća nisu glasali da vlast SNS ostane u ovoj opštini i mislim da bi trebalo da formiramo većinu i da to bude jedna dobra vest u moru loših“, rekao je Lazović u Dnevniku Nove, a prenosi Nova.rs.

On je rekao da će u razgovorima oko formiranja vlasti krenuti od toga koliko je ko osvojio glasova na nedavnim lokalnim izborima u toj opštini.

„Ne radi se o funkcijama koje će neko zauzimati ili ne, koliko je ko glasova osvojio na izborima odatle ćemo krenuti u razgovorima. Nema potrebe da se tu govori od davanju ili ne… Nema dvojbe da su Bastaćevi glasači opoziciono nastrojeni“, odgovorio je Lazović na pitanje da li su spremni da Bastaću daju mesto predsednika ove opštine imajući u vidu da je ranije već obavljao tu funkciju.

„Kad smo imali razgovor kada su otpočeli pregovori, on (Bastać) je rekao da ima želju da sa nama formira vlast“, dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari