Lazović: Spremni smo za razgovore

Da li će NDB i Dveri učestvovati sa SSP, PSG i DS u zajedničkom dokumentu za izborne uslove

Ostavite komentar


  1. Druzja,bolje je da se nesto radi,jer se vec 30 godina razgovara,vode se prazni divani,a sve se svodi ko ce se ubaciti u sedlo,jer to je garancija da ce taj politikant pre ili kasnije potonuti u pljacku svega oko sebe,nebi li namirio porodicu i osigurao standard za sebe i svoje ,lako i najbrze.A ko ce da juri lopove,kad su svi u tom kolu?I to je sve od srpske politike,koja nikad to i nije bila.

  2. Možete da razgovarate do mile volje, ali kad dodje ono glavno, ko će biti broj 1, svaki dogovor propada. Već vidjeno.

  3. da nisu toliko sujetni,iskompleksirani,potkupljeni,nedorasli i sa malim varijacijama u odnosu na vladajuću stranku mogli bi stati iza NDB i da završavamo ovu agoniju…. naravno akterima naše političke more ne odgovara promena sistema i svođenje svih računa

  4. Direktor Centra za studije jugoistočne Evrope na Univerzitetu u Gracu Florijan Biber istakao je da je veoma skeptičan prema rezultatima međupartijskog dijaloga na način kako je postavljen.
    Ovde se ne radi o problemu između opozicije i vlasti, to smo videli i na slučaju Severne Makedonije, već se radi o problemu nedemokratskih praksi vlasti, nepoštovanju demokratskih standarda i načela, objasnio je Biber.
    Ako vlada to ne uradi svojom voljom, neće se promeniti ni zbog dijaloga, smatra on i dodaje da posle osam godina urušavanja demokratije u Srbiji nema signala vladajuće stranke i predsednika da postoji interes da se to promeni.
    Ne treba vam dijalog ako je vlada jasna po pitanju vladavine prava i demokratije, predočio je Biber.“ Pametnima dovoljno a folirantima ostaje da se i dalje bekrajno dogovaraju oko „usaglasavanju stavova“ za takozvane pregovore sa vlastima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.