Lazović: Vlast će sigurno lažirati broj izašlih na izbore

Ostavite komentar


  1. Koja drskost. Pare za zaštitu životne sredine date kao bespovratni kredit za proizvodnju marihuane u Jovanjici.

    1. Odakle ti informacija od Boska Djilasa kako vi sve znate koliko puta je dokazano da se bsvite lazima I neodustajete kao da vam doktor prepisao da lazete

  2. Za dotičnog gospodina bilo bi bolje da sagleda ( u celosti ) šta se dešava u Monte(pajtonovskoj) Negro ekološkoj državi….

  3. Koji svi majketi.svi zajedno imate 12%.I kakvu vi snagu prestavljate.Ja vas podrzavam u bojkotu da se pokaze koliku podrsku imate.

  4. Još jedan prorok koji gleda u šolju.Pa,evo neka gleda i meni u šolju,ali kad izadjem iz kupatila,pa neka vidi u kakvom je stanju i on, a i SzS (Savez za Sotonu).

    1. Odakle ti informacija od Boska Djilasa kako vi sve znate koliko puta je dokazano da se bsvite lazima I neodustajete kao da vam doktor prepisao da lazete

    2. Ova pojedina opozicija tacno zna sta du radili dok su bili na vlast kako su dobijali izbore kakvi su bili spiskovi glasaca“NAJVISE SE LOPOV OD LOPOVA PLASI“pa I opozicija se plasi za glasanje

  5. Gospodo već ste počeli sa komentarima.Imate nadzore u svim glasačkim odborima,imate spisak birača imate i možda malo,pameti.Pa šta treba Vučiću da bilo šta lažira kada ga narod hoće a sve ostale neće.Na izbore pa kako se provedete.

  6. Ako sve bude regularno i to još potvrdi Oebs….Lazović za opkladu da se ošiša i okupa !!!

    1. Opozicija voli da laze pa ce I Lazovic da obeca a sigurno da slaze jedino mozda ga uhvati negde kisa pa ce ga okupa

  7. Pošto želim da izbegnem da u bilo kom slučaju mene iskoristi bilo ko od te najgore fuj-bagre(svi sa bivsih i budućih izbornih lista), ne glasam. Sad i taj moj neglas hoće druga bagra da uzme. Šta činiti?
    Iscepati pred shit-komisijom.
    U ovoj zemlji najbolje prolaze imigranti. Žive ovde bez obaveza i ne znaju, hvala Bogu, ovaj jezik. Čudesno!

  8. U tuzbi pokreta Dostojni Srbije protiv 500 politicara na 160 strana je grupa 10 ljudi koji su lazirali prosle izbore, u kojoj su Ana Brnabic, Kori Udovicki, Branko Ruzic,…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.