Lazović (Zeleno levi front) ispred RIK: Protest studenata je odličan vid borbe za odbranu izbora

Ostavite komentar


  1. Smeta mi što na studenskim okupljanjima nema više nas studenata. Oko mene i 2 moja druga je bilo mnoštvo mnogo starijih. Pa to onda nije studensko okupljanje. Šta će tu taj Lazović ili ne daj bože taj Ćuta. I da nema tog Bjelića bilo bi nas više . Trebamo mi studenti da vodimo ovo okupljanje a ne on

  2. Neuspeh mnogih stranaka na izborima bi trebao da konačno određene persone odnese u zaborav.
    Ako želite da svrgnete ovog diktatora, a da pritom njegovo mesto ne zauzmu njemu slični ili isti, sklonite njegov najači adut iz svojih redova – Djilasa.
    Demonstracije vam neće biti potrebne jer će na izbore izaći i ostatak glasačkog tela od skoro 50%.

  3. @Sharpshooter
    Sklonite Đilasa i ostaju vam Ćuta, Milivojević, Lutovac, Lazović svi od zla oca i gore majke. Jedan je Đinđić takvog više nema. Uporedite ovog npr. Ćutu ili Milivojevića sa Zoranom i sve će vam biti jasno.

Ostavite komentar


Politika

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu 7

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski saopštila je danas da je njena izjava ne temu akušerskog nasilja pogrešno interpretirana i da je ona maksimalno posvećena rešenju problema akušerskog nasilja.Dodala je da je svesna da žene koje su iz različitih razloga imale traumatična iskustva u porodilištima i bile izložene fizičkom ili verbalnom nasilju, najčešće odustaju od ponovnog rađanja dece, te da je to ozbiljan problem na čijem je rešavanju maksimalno posvećena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.