LDP: Bumerang skrivanja istine 1Foto: LDP Logo

Liberalno demoktratska partija (LDP) saopštila je danas da već 15 godina niko osim nje ne insistira na otkrivanju političke pozadine ubistva Zorana Đinđića.

Smatra da je omogućeno da se ubica Zorana Đinđića danas javlja iz zatvora i ponaša se na način na koji ne bi mogao niko ko se nalazi na slobodi, preteći ministru policije.

Te pretnje, rezultat su sakrivanja istine o tome ko je zapravao stajao iza atentata na Zorana Đinđića i zašto se ubicama i ratnim zločincima dopustilo da i dan-danas imaju moć da destabiliziju državu i društvo, smatra LDP.

Uprkos presudama ubicama Zorana Đinđića, u kojim su proglašeni krivim i dobili najteže kazne zatvora, u javosti se već godinama od njih prave heroji, a sam atentat se relativizuje, navodi se u saopštenju.

Odgovornost se traži u Đinđićevim najbližim saradnicima i zemljama Zapadne Evrope u čije vrednosti je verovao, zbog čega je i ubijen, ističe se u saopštenju.

Niko 15 godina nema hrabrosti da se suprotstavi organizovanom zločinačkom udruženju, koje se javlja sada da nam svima pokaže da je njihov uticaj i dalje ogroman i da ova zemlja, umesto da bude oslobođena njihovog delovanja, postaje žrtva kukavičluka i nesposobnosti svih vlada od 2003. godine, što nam se svima vraća kao bumerang, predočila je LDP. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari