LDP, LSV i SDA Sandžaka zajedno u poslaničkom klubu

Ostavite komentar


  1. Bilo bi sjajno da Cedica izda jedno saopstenje u kome ce da nas prosvetli i objasni kakve veze sa navodnim "gradjanskim i antifasistickim vrednostima" koja kao zastupa ta njegova poslanicka grupa ima prisustvo njegovog drugara Sulje iz SDA Sandzaka "svecanoj akademiji" u reziji ratnog zlocinca Tacija posvecenoj balistima? Inace su Cedici puna usta antifasizma i partizana a onda njegov poslanicki drugar odaje pocast balistima i hvali "drzavu kosova" nastalu na fasizmu? Kako je to moguce i gde to ima? I onda se cudi sto jedva neko glasa za LDP?

  2. Niti su napravili modernu, niti gradjansku Srbiju, ali su zato ostvarili samo svoje licne interese. Divim se ljudima koji zaokruže njihov broj na listicu!! Tuga!!

  3. Cudi me da Jovanovic nema vise pristalica u Srbiji, on je uz Vucica politicar sa najmanje integriteta i dostojanstva, a jednako alav na vlast i jahanje po kicmi ovog naroda zarad najprizemnije licne koristi i lecenja frustracija kao i aktuelni Premijer. Ocigledno da "narod",SNS-ovskog intelektualnog potencijala to jos neshvata. Obadvojica varaju naivne i kupuju pokvarene. Nazalost previse je takvih..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.