LDP: Mi ni ne pripadamo tom fašističkom bloku sa Dverima

*Šutanovac za Danas potvrdio da će se odazvati sastanku, ali izbegao odgovor na pitanje da li se slaže da na sastanak ne budu pozvane pojedine partije *Obradović: LDP, LSV i SRS sarađuju sa režimom, dolazimo na sastanak, ali neophodna je radikalizacija *Rašković Ivić: Idem na sastanak, izborni uslovi su katastrofalni *Kostreš: Ne želim da komentarišem gluposti političkih gromada
Na sastanak opozicije o izbornim uslovima nisu pozvani LDP, LSV, SRS i DSS jer su, kako organizatori tvrde, lažna opozicija

Ostavite komentar


  1. Постоји један лидер који је вечито у опозицији. У политику је кренуо у поцепаној кожној јакни, фармеркама и смрдљивим "старкама". Двадесетшест година живи на грбачи грађана, богати се а да ништа креативно не ради. Како је то могуће?! Тако што је увек у дилу са властодршцима, добар је са инофакторима који нам, најблаже речено, нису наклоњени, барата милионима, купује и упропаштава фирме, угрожава егзистенцију људи… Мени и ово мирише мало на фашизам! Да се зна, нисам присталица Двери, ДСС-а, СНС-а, СПС-а, ДС-а, СРС-а, СДС-а, ЈС-а, ПС-а, ПУПС-а, НС-а, СПО-а и остале багре… О коме се ради? ШИРИ ДАЉЕ…

  2. Sad kad opozicioni lideri krenu jedan na drugoga u sočnim optužbama i kvalifikacijama ko je veći demokrata, ko veći patriota, ko je zaslužniji za ovo, a ko za ono, a ni jedan nije dorastao zadatku na kome je. Ukratko, opozicija u Srbiji nikada nije bila gora!

  3. Kako ga je batica iz LDP-a zavrteo da ne zna o čemu se ovde radi. Pa Chada je do juče, a ruku na srce i danas, Vučićeva pudlica. Danas ni ne čudi kako je Đinđić završio pored Vučićevog Chade, nalickanog Bebe Popovića i ostale bratije sa pipcima malo u državnoj bezbednosti, a malo u kriminalnim strukturama.

    Takođe, gospodin Kostreš je već dugo politička figura sa Čankom u ekipi. Čanak je vojvođanski Šešelj bio i ostao.

  4. Nece im nista pomoci to sto ne zovu LDP i ostale koji na lokalu saradjuju sa naprednima. Opozicija u Srbiji je totalno nesposobna da uradi bilo sta.

  5. Čudilo bi me da LDP pripada bloku gde su Dveri. Dveri su totalno zastranile, ovo više nije samo nacionalna opcija, kreću u smeru koji ne znam ko može da podrži.

  6. Zivo me interesuje ko je zapravo bio inicijator ovog sastanka nazovi opozicionih partija i stranaka. Ma nije uostalom ni bitno, vidim skupljaju se s brda i s dola.Svidja mi se Cedin komentar da ne bi ni isao tamo jer njegova partija nije profasisticka.Koliko ja mogu da predvidim, njihov zajednicki kandidat bice najverovatnije Sutanovac.zato je on i poslao troclanu delegaciju u SAD da mu donesu neku izbornu caku od Trampa, nadajuci se da ce pobediti na predsednickim izborima.Samo neka se nada, nada umire poslednja a to mu je jedino i preostalo.

  7. U tom bloku sve same poštenjačine i fer igrači, počev od Šutanovca do Obradovića.

  8. Čeda i LDP su prirepak svim stankama i opterećenje, nema ni stranku ni progarm niti budućnost sa biračkim telom, njegovo lično koketiranje i s a opozicijom i pozicijom pokazuje samo njegovu želju da bude u vlasti ali i protiv nje,to je borba za opstanak ali džaba mu, ne ide Čedi.

  9. Nema Čeda iza sebe nikoga, ni jedan odsto podrške birača, on samo sebi lično traži mesto koje mu daje neku snagu, on sedi na dve stolice a druge uči da to ne valja, hoće i sa opouicijom i pozicijom a sve gubi.

  10. Nazalost ne mogu da pariraju vladajucoj, umesto da su udruzeni oni se jos i kolju i dele, i ovako su naspram vladajuce stranke slabbi. Smesnni su cime se oni bave.

  11. Jovanovic je nebrojano puta pokazao svoje pravo lice pred stanovnicima Srbije i dokazao da ga samo licni interes zanima

  12. Jel to isti onaj Ceda iz 2000.-e u pocepanim starkama i farkama sto je tada izjavio da se nikada nece baviti politikom??

  13. Будите љубазни да обратите пажњу на правопис. Није Chada него Cedonir Chadda (званично, како се сам представио на међународној ТВ-мрежи) . Није исто!

  14. Vi pripadate 7stom bloku kao i SRS. Vi ste pridruzeni clanovi vladajuci koalicije. Uzgred, realno LDP i ne postoji, poslednji put se provukao na grbaci koalicionih partnera.

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 8

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.