LDP: Odgovor na podmuklost 1

Socijalistička partija Srbije je izgleda pogrešno razumela današnju izjavu u kojoj
niko ne upire prstom u bilo koga, kako oni kažu, nego su dobili odgovor na još jednu političku podmuklost kojom Ivica Dačić pokušava da prevari građane Srbije.

Ovo je danas izjavio član Predsedništva Liberalno demokratske partije (LDP) Đorđo Žujović.

Partija koja svoje delovanje vidi isključivo kroz mržnju iskazanu prema svakome kojoj se suprotstavi, spremna da žrtvuje šta god je potrebno samo kada joj se za to ukaže prilika, danas deli lekcije iz pozicije vlasti, u kojoj je zahvaljujući svojoj ideji da se svako može prodati, svako izdati i da reč ne važi duže od jednog dana, ocenio je Žujović.

On podseća „da SPS govori o nečijim prljavim rukama, ali nam ne kaže da su te ruke skidale krv sa ove zemlje, koju su oni poveli u propast i svima nam se smeju u lice, želeći da zabrane da se sećamo kako su uništili milione života i u smrt ili svet oterali najbolje među nama“, istakao je Žujović.

„Pričaju o moći Čedomira Jovanovića za vreme vlasti, a opet zaboravljaju kako su iz svojih podzemnih skrovišta, u koja su pobegli posle 5. oktobra, pokušali da ga ubiju nekoliko puta, sve u nadi da će tako nestati ideja moderne Srbije, koja je za njih i njihove mentore u Moskvi uvek bila najveća kazna“, navodi LdP.

Zahvaljujući socijalistima, Srbi mogu na more samo u inostranstvo, uprkos tome što su živeli sa hiljadu kilometara obale u trenutku kada je SPS osnovan. Zato Dačića i sve oko njega treba „flasterisati“, jer ćemo uskoro i na zimovanje morati preko granice

Zato za njih imamo bolju ideju. Neka pokažu bilo koju destinaciju na svetu gde ih možemo poslati, sve sa željom da se nikada ne vrate u ovu zemlju i jednom zauvek nas poštede svoje političke pokvarenosti koja je razorila Srbiju, ocenio je Žujović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari