LDP: Odgovor na podmuklost

Ostavite komentar


  1. Mozda Vi iz LDP-s idete po ugledu na vaseg gazdu i na letovanje i zimovanje ali mi koji radimo NE.

  2. Sasvim OK izjava LDP, ķoji js u većini prelomnih trenutaka za ovu zemlju govorili i predlagali kao rršenja, u tom trenutju primana od većine političara ķao jeres, da bi podle izvesnoģ vrèmena sami ptedlaģali, možda maĺo modìfikovana, àli išþa rešenja. Ružić izjavljuje:"Dok Dačìć vodi žestoku borbù bŕsnrćì inzeres sŕppskog naroda" dotle tamo nèķi … Frazeoĺòģijà pròšĺostì, dok je Čeda političar bufućñsti.

  3. Džaba se ulagujete AV-u. Još uvek ste skupi. Dačić je jeftiniji…a Vračar skuplji…sve u svemu…ništa novo. Mesto omiljenog opozicionara se mora zaslužiti.

  4. Postovani Dejane, krivica za vas ne odlazak na odmor se ne nalazi u LDP-u. Nisam clan ni jedne stranke, nisam cak ni simpatizer, na odmor idem naspram mogucnosti, a moje mogucnosti, kao i mogucnosti svih zaposlenih, imaju direkno vezu sa stanjem u drzavi, platom od 250€ neto i ne mogucnoscu koriscenja godisnjeg odmora zagarantovanog zakon ove drzave.

  5. Ovog puta LDPu skidam kapu i pozdravljam i ne samo ja. Pitamo samo da li je LDP onomad znao da je sps u vlasti s kojom je želeo da bude i kojima je hteo da pomogne da ostanu još. Evo mi ćemo ldpu pomoći da otera sps u kanalizaciju gde im je mesto, ali… koliko će taj "princip" trajati

  6. Postovani Sasa voleo bih kao neko ko ima dobrano staza i svoju firmu koja vec dugo godina funkcionise me nauceite kako Vas ljubljeni Cedica bez dana radnog staza kupuje Fidelinku.Kada me to budete naucili imacemo i Vi i ja kombinaciju od 1 mil. USD]

  7. @dejan Postovani Dejane, vrlo jednostavno, udate se. Da li neko vama brani da nadjete zenu koja ce vam to omoguciti? Da li je to protivzakonito?

  8. "Zato za njih imamo bolju ideju. Neka pokažu bilo koju destinaciju na svetu gde ih možemo poslati, sve sa željom da se nikada ne vrate u ovu zemlju i jednom zauvek nas poštede svoje političke pokvarenosti koja je razorila Srbiju, ocenio je Žujović."

    Sramotan zakljucak uz napredni uvod i razradu. LDP se predstavlja strankom koja ce od Srbije napraviti modernu, pravnu i funkcionalnu drzavu, a taj posao bi poceli abolicijom dosadasnjih vampira Srbije, sa zeljom, cestitkama i pozdravima da ih nikad vise ne vide, uz besplatnu kartu i smestaj za bilo koju destinaciju? Narod i zakon imaju bolju "ideju" sta raditi sa takvima – zatvor. Kako za njih tako i sve ostale koji se snebivaju da ih tamo smeste.

  9. Postovani Dejane, kao neko ko ima dobrano staza i svoju firmu koja vec dugo godina funkcionise, a NE mozete na odmor, moram da primetim da ste izuzetno lose organizovani. Srdacan pozdrav

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.