LDP: Opasne antievropske izjave pojedinih zvaničnika Vlade

Ostavite komentar


      1. Na osnovu zalaganja ove stranke, koju ja popularno zovem L-DRP, možemo da dodjemo samo do jednog zaključka: SRBIJA NE SME DA IMA BILO KAKVU ALTERNATIVU?! To je taj, već dobro poznati ekstramoderni i ekstraliberalni stav stranke, kojoj, ova zemlja, nije nikakva opcija i alternativa.

  1. I vrapci znaju da Dacicu ne odgovara uredjen sistem vlasti kakav je na Zapadu. Ovi drugi sistemi odgovaraju samo vlastima, a obicni gradjani su obespravljeni.

    1. Ma nije bre to tacno. I Dacic jeste za Srbiju u EU, ali vidite da nas ta EU zeza, zavitlavaju nas, pa i treba im dati do znanja da imamo i druge opcije. Ponasanje EU prema Srbiji je nekorektno najblaze receno. Tu prema nama postoji neki njihov rasizam. Hrvatskoj koja otvoreno velica ustastvo koje je pocinilo najstrasniji genocid za vereme njihove NDH nista oni ne zameraju. Pustaju je da ponizava zrtve Jasenovca i ostalih jezivih logora smrti tako sto te logore nazivaju sada radnim logorima a imali su i logor za decu. Sem toga, Hrvatska ispoljava pretenzije i na teritoriju Srbije kada Predsednica Kolinda uvek kada govori o Srbiji kaze Srbija i Vojvodina, kao da su to dve odvojene drzave i tako kaze i na sastancima Evropske unije i sve to ta EU dozvoljava i uopste ne reaguje. Secate se vi za vreme Tadica kada je odjednom pocelo u Strazburu da se prica o Evropskoj regiji Vojvodini. To je bilo predbulazak Hrvatske u EU. Kakvi su to bili planovi Evropske unije tada. Posle su odjednom prekinuli tu pricu. Prema tome Evropska Unija kakva je do sada bila nije bila prema drzavi Srbiji prijateljski nastrojena. Da li ce se sada tu nesto promeniti nakon ovih predstojecih izbora u EU videcemo ali ponavljam njihovo ponasanje sve do sada prema Srbiji nije bilo korektno.

  2. Zašto nas davite sa izjavama ove propale privatne stranke čedomora jovanovića.

  3. Cedomir Jovanovic sve sto prica godinama, niko ga ne shvata ozbiljno. A kada gospodar AV govori sve to, onda mu se tapse, naravno po direktivi. Licno mislim da mi kao narod nismo sazreli za EU , a kada neznamo sta da kazemo nesto novo o Cedomiru Jovanovicu, naravno, pocinje, zemunskiklan, fidelinka, onda ubistvo Djindjica… i td itd, dajte neku novu gadost, a nemojte da spominjete ni ratove ni kofercice ni Mise banane ni ukradene LK pa napravljena firma.. mogu jos da se setim, ali mislim da je sasvim dovoljno!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.