LDP: Sramotno ćutanje o kampu na Zlatiboru

Ostavite komentar


  1. Ne slazem se inače sa politikom LDP-, ali za ovo su sto posto u pravu.Od reci do reci.

  2. Uce decu vojsnim vestinama? Stamatovicu, uci svoju decu cemu zelis, a nasu ostavi da se igraju na sportskim terenima i igralistima!

  3. Tačno! U potpunosti se i po prvi put slažem sa nečim što je rekao Čedomir Jovanović.Kako bi bilo da neko decu od ovih za kamp odgovornoh osoba tako zloupotrebljava?

  4. Indoktrinacija i zloupotreba dece je bila prisutna kod Hitlerjugenda u nacističkoj Nemačkoj, a sada je tim stopama krenuo Stamatović, da li sa ili bez dozvole Đitlera, ne zna se. Šta ih briga za decu, kada su mogli da maznu lovu?

    1. Izvinite prepodobna gospodjo Nikolina a, kakve veze sa mojom decom ima gospodin Stamatović?! Ili, da budem precizniji, kakve veze imate Vi sa mojom decom ili, onom drugom decom, koja su bila u ovom kampu?! Šta biste Vi, da odlučujete umesto njihovih roditelja? Koliko ja znam svi učesnici su bili dobrovoljno i uz pristanak roditelja. Sada će LDP da vaspitava moju decu i da ih uči „pravim“ vrednostima zar ne?! Mislim, dajte ljudi, malo snizite pakost i neartikulisanu mržnju koju ste bezt potrebe „uselili“ u sopstvene duše.

    2. Da se covek najezi kad pomisli da se tako mogu ponasati prema deci….samo zbog para.

  5. Stamatovic je zloupotrebio decu, decu nije mesto u vojnom kampu,jeste u prirodi na cistom vazduhu, baveci se sportom

  6. DA li je lični ministar Stefanović naredio zatvvaranje kampa? Jeste. Šta onda hoćete? Kakvo ćutanje?

  7. Neverovatno?! Ne razumem šta je ovde nezakonito i problematično? Većina ovde, na svim medijima, gotovo horski vapiju da im NEKO „ostavi decu na miru“?! Kao prvo, DA LI JE BILO KO PRIMORAVAO TU DECU DA BUDU UČESNICI OVOG KAMPA? Da li je neko tu decu na silu odveo da ih uči, pretpostavljam, vojničkoj disciplini i veštinama?! Zašto je recimo, odlazak na karate ili džudo manje opasnije od odlaska u ovaj kamp?! Ako je prisustvo u ovom kampu bilo na bazi dobrovoljnosti i uz pristanak roditelja, zbog čega se ovde diže ovolika hajka i pravi medijska buka?! Neko se, čini mi se, unapred boji da se srpska deca, posetom ovakvim kampovima, ne osposobe za eventualnu odbranu ako ih sutradan neko napadne?! A živimo u okruženju koje nam nudi „ljubav i poštovanje“, zaista?! Ne volim Vučića ali, očekujem sada priču o tome kako Vučić priprema decu da ginu na nekom ratištu. Hvala Bogu da u Siriju, Irak, Libiju i Afganistan idu neki drugi. Oni su, čini mi se, manje opasniji od ovog „zločinačkog“ kampa?!

  8. Deci nije mesto u ovakvim kampovima, neka ih upisu roditelji na sport, posalju u sportske kampove ili mlade izvidjace, uniforme i oruzije jedbostavno nisu za decu.

  9. Meni je sramotnija ovolika buka i hajka, koju vode pojedini nedozreli i nedorasli politicari i gradjani Srbije. Ovo je prava zloupotreba dece, koja su dobrovoljno otisla u kamp sa namerom da tamo provedu odredjeno vreme. Roditelji treba da podnesu tuzbu protiv onih koji su onemogucili ovaj skup.

  10. Pazite, nije najgore sto je opozicija (ili deo opozicije) napravila taj kamp; najgore je sto se pravdaju zasto su ga napravili. Dakle, oni su jos uvereni da je prava stvar dati deci uniforme i oruzje u ruke! Pustite decu da se igraju sa svojim vrsnjacima, ali ne oruzjem i ne u vojnim uniformama.

    1. A, čime će da se igraju? Lutkicama i krpicama?! Uniforme nose i deca u školama, a oružje ste osmislili Vi i slični Vama, valjda, da bi bila ubedljivija „zločinačka namera“ organizatora kampa?!

  11. Dakle, svaki klinac iz kampa na Zlatiboru, ima više vojnog staža od ministra odbrane???

  12. U svim zemljama koje imalo drze do sebe postoje razni kampovi i obuke omladine. Skauti u Engleskoj, U Izraelu deca idu u Kibuce da uce razne vestine u Americi,Rusiji,Kanadi i svim ozbiljnim zemljama postoje razni programi. Samo u Srbiji ne moze. Da je nekom slucajem veliki vodja osmislio tako nesto to bi bilo super. Ovako, nista ne velja jer neko drugi je to pokrenuo.

Ostavite komentar


Politika

Movsesijan o litijumu: Opozicija više ne naseda na cirkus zvani poziv na dijalog 10

Movsesijan o litijumu: Opozicija više ne naseda na cirkus zvani poziv na dijalog

Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas, povodom poziva ministarke za evropske integracije Tanje Miščević na dijalog u vezi sa rudarenjem litijuma, da je vlast odgovorna za situaciju u kojoj funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) "ni gostovanje na televiziji ne umeju da završe, a da ne upadaju u reč i kao navijeni ponavljaju besmislene rečenice, ne dozvoljavajući sagovorniku da progovori, sav taj marifetluk predstavljajući kao dijalog".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.