Lečić: Demokratska stranka se ne čuje u SZS, to je ponižavajuće

Ostavite komentar


    1. Vide, tvoj problem je što si nepismen, u svakom pogledu. Da, jeste problem DS, jer da nije bilo pogrešnih, katastrofalnih poteza DS, ovo zlo nikad ne bi došlo na vlast i ne bi bilo ni doktorčiča, a ni Krušika. No takvi kao ti teško da to mogu da shvate.

  1. G. Lečiču, veoma vas cenim zato vam preporučujem da na miru pažljivo pogledate vaš nastup, juče na N1. Ja sam video konfuziju loju ste pokazali u želji da budete nepokolebljivi član DS a. Da ste za pravila ali i protiv. Odlučite se, biće korisno za demokrayiju u Srbiji!

  2. Cemu ovolika paznja Lecicu. Veliki deo onoga sto je rekao nije tacno. Namerno je trazio rec nakon dozvoljenog vremena da bi nakon toga demonstrativno napusti odbor sa drugarima. Nije tacno da je ukinuta debata. Svi koji su se prijavili regularno su govorili, Balsa, Milosavljevic…
    Da li je tako bilo Leko? I nije lepo da lazes da nije bilo kvoruma.

  3. srećno u SNS. ovo je odlična stvar za DS, jednim udarcem su se oslobodili ekipe koja ja žarila i palila za vreme Tadića.

  4. … deluje da ujedinjenje može osnažiti stranku ali kad vidite da se DS ujedinjuje sa bivšim rušiteljima DS-a i ljudima bez morala i autoriteta dolazite do zaključka da je sada ta stranka još slabija nego pre!

    1. Nažalost, u pravu ste. No sa ovim „pazarenjem“ dugova koje DS ima i ucenjivanjem od strane svi znamo koga, DS je izgleda i konačno nestala. Tužno.

  5. Na zalost Lečić i ne trena da bude u koaliciji „1 od 5 miliona“. On ne pominje „Sporazum sa narodom“ koji predviđa promenu sistema i kažnjavanje svih lopova. Zbog takbog stava nije mu mesto tamo. Neka pozdravi Tadića…
    P.Sajdžo 2019.

  6. Na zalost Lečić i ne trena da bude u koaliciji „1 od 5 miliona“. On ne pominje „Sporazum sa narodom“ koji predviđa promenu sistema i kažnjavanje svih lopova. Zbog takbog stava nije mu mesto tamo. Neka ostanu sami…
    P.Sajdžo 2019.

  7. Na zalost Lečić i ne trena da bude u koaliciji „1 od 5 miliona“. Lečić ne pominje „Sporazum sa narodom“ koji predviđa promenu sistema i kažnjavanje svih lopova. Zbog takbog stava nije mu mesto tamo. Neka pozdravi Tadića…
    P.Sajdžo 2019.

  8. neuspeo pokušaj da Tadić ponovo preuzme DS. Ako se to ipak na kraju desi to je definitivan kraj DS-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.