Lečić: DS nije ni za prodaju Đilasu, ni za zakup Vučiću

Glumac i kandidat za predsednika Demokratske stranke govori za Danas

Ostavite komentar


    1. Ako se političari mogu baviti i politikom i glumom, mogu i glumci.

  1. „DS nije i ne može da bude ni za prodaju Đilasu ali ni za zakup Vučiću“, već je, kao i svaka partija čiji su čelnici pokrali građane i državu, za deponiju političkog otpada koji nije za reciklažu.

    1. Persona non granata| ! Tvoja otrovna strela neka pogodi Tadica, Jeremica, Malovic i ostalu druzinu koja je u pljacki ucestvovala. Gospodin Lecic nema s tim nikakve veze.

  2. Konacno jedan pametan, pristojan i hrabar covek na celu DS-a. Zelim DS-u i gospodinu Lecicu mnogo srece i uspeha u osvajanju slobode i demokratije u Srbiji.

  3. DS je za propadanje, jer im to ne gine posle ovih unutarstranačkih izbora.

    1. Kad bi samo presto da odredjujes gde je kome mesto. A gde je tvoje mesto? Mozda Presto !?

  4. Navikli smo Lečića da gledamo u pozorišnim komadima,i to stvarno dobro radi, drži se pozorišta ,politiku prepusti drugima.

    1. E moj „Miso“ ,nisi ti ni prosao pored pozorista ,a kamoli bio…i ovi tvoji tupi sendvicari…

  5. Dobija ulogu lecic u sumnjivom licu , ustaje Nusic iz groba i kaze „Samo ne Lecicu. taj ce da se bavi politikom. A ja zbog njega necu da se prevrcem u grobu“ ostaje leka sam na kisi. Prelazi u politiku. Pouka pravnog leka. Nikad ne sumnjajte u nase pisce i njihove price, pesme i u to kakvi su bili ljudi, sumnjajte u nesvrstane glumce.

  6. Konacno pravi covek za lidera DS! Energican, obrazovan, ostvaren, harizmatican!

  7. „Glumac je glumac…“ a kad počne da se bavi politikom nije više glumac nego junac. Nije Lečiću „svaka tica za šenice“! Čomićka je daleko iznad i tebe i Lutovca zajedno!

  8. Pohvalno je sto je neki ober-bot gledao Sumnjivo lice sa Lecicem pa prepricao drugaruma. Problem je sto nista nisu shvatili. Zato samo i mogu da dizu prasinu za dobrim konjima. Za sicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.