Lečić: DS opasnost za režim, ali i za opoziciju jer neki imaju nameru da je kupe

Ostavite komentar


  1. Čini mi se da nigde nisam našao Lekinu osudu blaćenja Seke u skupštini. Toliko o tome ko je ko.

  2. Danas smatram za ozbiljnu novinu.
    Gospodin Lecic ne predstavlja frakciju u Demokratskog stranci., vec je njen bivsi clan te sve dok se ne dokaze suprotno tako treba i da ga osljava kako ne bi dovodila u zabludu svoje citaoce.
    S druge strane, Leka je glumac I óvó ste sada prica je „smiranje“,, odnosno dodvoravanje publici ili tacnije jednom jednom gledaocu „Zvocici“ (kako ga prozva onomad Kesic) koji ima moc da Tom istom glumci I pokloni „Demokratska Stranka“.
    Naravno I na zalost-Ruka ruku mije, a dobri Leka ce to nekako vratiti, bas kao I Sapic.

  3. Lecic pokusava da nam zgadi svaki video matrijal u kome se pojavljivao tokom svoje karijere od pola veka. Shvatam da postoje konkretni motivi za takvu njegovu aktivnost ali zar za vladajucu partiju sve to vredi par desetina glasova koje bi otela demokratskoj koaliciji?

  4. Лечићу, ти и ти око тебе су са сваком влашћу били кооперативни, тако и са овом!
    Не бацај нам џабе прашину у очи!

  5. U metezu visestranacja dolazi u prvi plan nezajazljiva potreba svakog Srbina u politici da bude lider svoje stranke.Pogledajte okolo,najmanje preko 120 stranaka i pokreta, isto toliko lidera, napretka u prostoru od oko sest miliona ljudi nema.Od tog broja prva opoziciona stranka,bila i sad je,DS. Bez obzira na konstantne napade nacionalistickih i konzervativnih struja,ostaje verna svojim nacelima i programu.Sadasnji predsedavajuci stranke je Zoran Lutovac,legetimno izabrani naSkupstini DS.Gospodina Branislava Lecica cenim kao dobrog glumca i pametnog coveka samim tim sto je u DS.Ako se razumemo?

  6. Lecicu da li je to tvoja glavna uloga u filmu u srpskoj reziji Prohujalo da vihorom,ili Ko se boji mraka jos

  7. Lečiću, ti si opasnost za opoziciju u celini. Kako te nije sramota. Đinđić je dao život, a ti pokušavaš da sedneš na njegovo mesto. Misliš da ti je životna uloga da vladaš Srbijom. Razbijaču demokratskih principa. Pučista. Čeka te tvoj omiljeni Pink da pljuješ po DS-u. Đinđić se prevrće u grobu.

Ostavite komentar


Politika

Selaković u RS: Jedinstvo srpskog naroda ne može da rasturi nijedna politika 7

Selaković u RS: Jedinstvo srpskog naroda ne može da rasturi nijedna politika

Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas u Republici Srpskoj (RS) da jedinstvo srpskog naroda, bez obzira gde on živi, ne može da rasturi i razjedini nijedna politika."Petar Kočić je ličnost koja je živela za slobodu svog naroda i koja je iza sebe ostavila veliko delo da opominje svakog onog iza njega šta je cilj našeg postojanja i šta je cilj naše borbe, a to je borba za slobodu i borba za otadžbinu", rekao je Selaković na manifestaciji "Kočićev zbor" u Stričićima, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.