Lečić: Nećemo se priključiti nekoj drugoj stranci

Isključeni član DS za Danas o daljim koracima

Ostavite komentar


  1. Nije Lutovac prodao DS Djilasu. Djilas je već bio u DS zajedno s Lečićem. Sad je najgora kletva da si „Vučićev“. Onda si ga kao urnisao. Ne završava se DS s Lečićem, kao što nije ni nakon izlaska Koštunice, Mićunovića, Tadića i mnogih drugih. Šteta je da ne postoji jaka DS. Onda je jaka i Srbija.Šteta za sve nas

  2. Hahahahahahaha… Leka prop’o. Pukli ste pucisti. Jos jedan neuspesni pokusaj Leke Conproste da rasturi neku stranku. Vise srece mu zelim u razbijanju neke druge stranke a vi unistitelji DS-a dalje ruke od stranke !

  3. Lutovac jeste DS ustupio Djilasu,a Lecic je bio spreman da DS povremeno iznajmljuje Vucicu.Demokrati jednostavno imaju gene koji im omogucuju najrazlicitije oblike prezivljavanja.

Ostavite komentar


Politika

"Ministar Siniša, odbornik Mali": Šalje li Siniša Mali svojim prisustvom u Skupštini grada Beograda poruku Aleksandru Šapiću? 8

„Ministar Siniša, odbornik Mali“: Šalje li Siniša Mali svojim prisustvom u Skupštini grada Beograda poruku Aleksandru Šapiću?

Ministar finansija Mali, u isto vreme je i odbornik u Skupštini grada Beograda, a naši sagovornici iz redova opozicije smatraju da je uloga odbornika Malog da zameni u nekom trenutku, ako zatreba, gradonačelnika Šapića na toj poziciji, a njegovo neglasanje za rebalans budžeta grada predstavlja poruku aktuelnom prvom čoveku prestonice.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.