Lečić: Potureni predsednik je sposoban da uništi stranku do kraja

Ostavite komentar


    1. Ako su bivsi funkcioneri DS cela demokratska stranka,onda je Lecic u pravu.DS nije nicija kuca ,najmanje onih koji su vise puta bili u drugim strankama,kao Lecic i Ognjenovic.To je valjda stranka u kojoj se zna neki red.Ali vi za red ne znate nego kad ste u manjini onda otimate.

  1. Dragi moj Leko. Ja mislim da je najbolje da se ti mičeš iz te stranke. Nemoj da trošiš snagu na nekog Lutovca koga samo treba pogledati i vidi se podmukla njuška koju je podmetnuo Vučić da bi okončao DS.
    Ti i tvoji nastupi , tvoja energija će se ovako rasplinuti. Isto to važi i za sve poštene DS- ove članove. Tvoje umetničko stvaralaštvo se može meriti sa velikanima našeg glumišta. A šta je Lutovac napravio, kakav on CV može da sastavi. Može jedino da stavi muljanje po salama zaj…nje drugih.
    Moj savet je da osnuješ sa mudrim ljudima iz DS-a ( Tadić i mnogi drugi).
    Da se ne bi stranke cepkale pridružite se Novoj sranci i budite ispostava za BG. …jer koliko znam oni su u u ujedinjenoj opoziciji koju vodi Đilas.
    Osnovno …ujedinite se već jednom kao što su to Crnogorci uradili.
    Nisam politički aktivan ali me zaboli kada sam čuo vest. I na kraju ..Ja sam tebe čak video kao kandidata opozicije za predsednika, naočit, dobar si govornik, poznata si ličnost.
    Kada je mogao Regan da vodi Ameriku zašto ne bi mogao i ti zajedno sa naboljim mozgovima za svaku oblast u državi .

  2. ….a moj kukavni Leko, batali se politike, istrošen si, ofiran si, ….hvataj se glume, tu si najbolji!

  3. Lečić je ne samo propali politikant već je postao i slab glumac.Šta više hoće od politike

  4. Gospodine Lečiću, ovaj bezobrazluk ćete nama građanima skupo platiti. Pobrinućemo se da vaša frakcija nestane iz javnog života i da niko od vas više ne priđe bilo kakvoj funkciji.

  5. Glumci da glume, politiku da ostave političarima. Nisam video ni jednog glumca da je dao nešto korisno u politici.

    1. Pored nas ovakvih kakvi smo, AV ima da vlada hiljadu godina. Dobri moj narode odlucite se,ko vam valja. Ili je zaista istina pet Srba, sest partija.Koliko vidm nema nama spasa.A mozda bolje nismo ni zasluzili.

  6. Ne razumem, zašto svuda kukate kako Lutovac neće ovo i neće ono ako ste postupili po statutu ,,DS,,-a završite započeto. Bojim se da vam baš postupci nisu u skladu sa aktima stranke pa sada pokušavate da aklamativnim stavom pribavite legalnost…ipak mi to liči na rasturanje stranke.

  7. Znači, ipak je nešto ostalo da se uništava, niste sve? Verovatno ima još ponešto, na molekularnom nivou.

  8. Da nije u pitanju politika u kojoj su većina ljudi onakvi kakve ih je opisao iz ličnog iskustva Marijo Vargas Ljosa: „Poltika nije ia čistunce, ona je za ljudsko biće u najgorem smislu te reči“, među kojima Branislava Lečić ne spada čime potvrđuje pravilo. Jer je On ličnost izuzetnog kova fizičkog i mentalnog, podsetio bi ga na ove stikove: Branislave,“mili brate ta držina nije zate, šta će Soko silna ptica među jato prepelica.“
    No, i Lenjin je zaključio pred smrt ko su i kakvi su „nazovibolješevici: “Od njih stotinu, devedeset su nitkovi, devetorica su kreteni, a boljševik je samo jedan.“ U našem slučaju jedan među njima nosi ime Branislav Lečić. Kada je Đinđić birao kadrove trebalo je da mu prvi Čovek do njege bude Borac Lečić a ne nekii šunjavi, a neki i bezvredni tipovi, znate im imena. Tito je bio političar dok su Koča Popović, Braća Ribar i njima slični bili revulucionari-borci. Zato je Tito glavni krivac za raspad najlepše zemlje u svetu. Dok je Koča sa pojavom u vrhu vlasti Srbije „nazoviboljševike“ napisao: „bašibozuk, bagra i brabonjci ustali da obnove Dušanovo carstvo vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli“.
    Sada se dokapao vrha vlast besbripizoni Vučići, onda njemu treba suprostaviti izuzetnog Lečića.
    Ponašenje Lutovca je opisala je mudra Isidora Sekuilić ( inače, proganjana od strane srpskih protuva) :
    „Za pravu debatu potrebno je mnogo: Opšta kultura, vaspitanje, stručna upućenost, inteligencija. Ono što je nepotrebno, i sasvim neupotrebljivao, to je pakost i jezičnost.“ A pvodom ponašnja Lutovca Bertoli Breht je poručio: „Ko neće da rasuđuje, taj je fanatik; ko ne zna da rasuđuje, taj je budala; ko se ne usuđuje da rasuđuje, taj je rob.“

  9. Uvrede na Lečićev racun dosta liče na botove, čiji su to botovi? Ako pogledamo objektivno kako je Lutovac vodio DS i ucestvovao u opoziciji, to je bilo bez ideja, ubedjenja i harizme- a sa druge strane izbacuje i smenjuje ljude u stranci a ni ne nazire se taj neki visi cilj koji bi to “opravdao”.

  10. Meni izgledate i jedan i drugi kao potureni. Ali nije to toliko bitno dok kod nas u drustvu ne bude bilo licno priznanje da je neko pogresio ili da nije uradio kako treba. Ovde se licni stav brani do „smrti“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.