Lečić: Pozivam sve bivše predsednike DS na Skupštinu u subotu

Ostavite komentar


  1. Ovo je farsa(u organizaciji prvorodjenog a izvedbi Leke i ekipe) u nastavcima jedne subote lažni izbori,sledeće lažna skupština.

  2. Ne popusta. Nekada je bio osrednji glumac. Danas je propali politicar.
    Dzabe FDU, … kada; ‘prva ljubav zaborava nema’?!

  3. Ma daaaaaaaj više……penzijaaaaa !!! A gde se dede onaj slogan “ podrži boljeg,mladjeg od sebe“ ??? Doookleeeeee ?????

  4. Zivo me zanima koliko novca i koje pozicije i dilove od AV i DBa je Lecic prihvatio pa se bkamira ovako.Pre neki dan nas je upravo njegov kolega Trifinovic podsetio kako te stvari funcionisu iza kulisa politicke i medijske javnosti.

  5. Добро срочено. Сад ћемо да чујемо одговор.
    Мук, или мукање – на шта типујете?..

  6. Kada god otvorim omiljeni Danas iz njega kao čupavac izleti destruktivac Lečić. Lečić nikako da shvati da je isključen iz DS i da mu ostaje jedina opcija da pravi novu stranku-preduzeće sa kojom može da obmanjuje neko članstvo, dok ne skapiraju gde su. U skutima SNSa i njihovih opskurnih nazovi propagandno bezbednosnih služni.

  7. Tadic nudi ujedinjenje svih demokratskih stranaka, ali kao sto vidimo Djilas i Miskovic nece, jer njima ispred nosa masu Sava centrom i moguce nekom polunacionalnom frekvencijom za TV nova S preko Telekomove kablovske mreze.
    Pri takvom stanju stvari karte su ofirali svi predsednici DS, tako da je nesumnjivo da je Lecic prava opcija. Samo jos da se organizuju i pocnu da rade sve ono sto rade partije. Da se pozabave problemima gradjana koje sve vise ugnjetava nekontrolisana vlast, jer nema ama bas nikakvu opoziciju.

  8. Lečić je kao Bane Ivković u SPS -u 2000g. karakter isti, uloge iste.
    Bane je tad nasukao Mihajla Markovića, a Lečić danas Vidu Ognjenović.
    Mihajlu Markoviću su se oči otvorile na “kongresu“ SPS-a pa ga na vreme napustio. Kod Vide Ognjenović su izgleda kapci od betona, pa joj ne ide lako da progleda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.