Lečić proglasio pobedu na izborima za predsednika DS-a

Ostavite komentar


  1. Ha jedan jedini kandidat Lečić izabran od nekolicine svojih pristalica. Kakva burleska, i oni to zovu demokratija.

    1. Dobar vam izborni zakon, da li ste tako zamišljali i izborni zakon na republičkom nivou, i da li su to vaši fer i pošteni izbori???

      1. I opet Ljubiiša. Znajte, čim se ovaj bot javi i nešto kritikuje, stvar je sasvim, sasvim suprotna. A vi zlonamerni kritizeri znajte da je Lečića izabralo nekoliko hiljada članova sa pravom glasa.

        1. Izbori skladu sa pravilnikom DS?
          Šta znači „nekoliko hiljada“, od koliko hiljada? Sam Lečić izjavljuje da su glasali i oni koji nisu članovi DS nego se tako „osećaju“. Koliko je njih bilo u tih „nekoliko hiljada“? Kako za predsednika stranke može da glasa neko ko nije član stranke? Da li su možda članovi SNS glasali za Lečića, jer se „osećaju“ demokratama?
          Šta znači „ne priznajemo predsednika“, koji je izabran u skladu sa pravilnikom stranke? I zbog toga mi pravimo „svoje“ izbore? Šta znači reč „izbori“ kada imate jednog kandidata? Koga ste izabrali od tog jednog?
          Vaše razmišljanje je bliže pristalici SNS nego DS ako ovako zamišljate pravilne izbore.

    2. Bivsi clan, inace, sad nisam clan ni jedne stranke.
      Najbolje bi bilo da se svi sklonite i jedni i drugi i bavite se necim drugim. Ali to nije opcija, zar ne? Mozda je ova sarada kolektivna kazna svima vama. I jednoj i drugoj strani.

  2. Klub Maje Gojkovic je dobio jos jednog preletaca zeljnog samo fotelja i centra paznje. Ministar, proleter golja zagovornik liberalnog kapitalizma najgore vrste koji je na kraju propao, Cedicevac aparatcik privatne neoliberalno surcinsko zemunske Ankongava Mikonos stranke, neo obaozavaoca Aleksandra Vucica, pa sad srozan na nivo Huana Gvide DS-a.

    1. Jedino ti nedostaje ime i prezime o kome pises, Lutovac ili Lecic ili neko treci. Mnogo si konfuzan kad si ljut. Ocigledno si politicar, mnogo reci a nista nisi konkretno rekao.

  3. Lečiću i delu DS-a oko njega mogu da poručim samo jedno: kad ja i meni slični građani budemo završili sa vama rezultat Zorana Živkovića na ovoj poslednjoj imitaciji izbora će za vas biti misaona imenica. Prosićete od Vučića za kilo leba. Znam da ovo što pišem niko neće shvatiti naročito ozbiljno, ali to je u redu, podjednako neozbiljno su ono što im poručujem shvatili i pomenuti Živković, PSG, UDS i slični koji ne vide dalje od nosa, pa su sada u srpskoj politici u najboljem slučaju ono što su đubretari u realnom životu.

    1. Tačno, bojkot je uspeo, Vučićevi „izbori“ nisu realno imali više od 32% izlaznosti, a 90% ovih što su glasali su egzistencijalno ucenjeni pretnjom otkazom ili su na silu dovođeni na birališta u džipovima bez tablica – a Vučiću novoformirani skupštinski saziv nije za diku i ponos pred svetom, što je i dokazao najavom vanrednih izbora. Pridruživanje bojkotu bila je ispravna odluka Zorana Lutovca i Dragane Rakić, a jedini koji su se bunili protiv toga su večiti poslanici i foteljaši.

    2. Nemojte vredjati radnike gradske cistoce .Oni su svakako vazniji. Vidim i da je Danas zbunjen situacijom…Valjda ce sutra znati sta im je ciniti…

    1. Ljudi, covek je od najjace stranke napravio vanparlamentarnu stranku. Sta vi tacno podrzavate? Maglu?

      1. Ti ili se praviš blesav ili jesi. Lutovac je od skora predsednik DSa. Mnogi su urušavali DS najmanje Lutovac. Za lečića po mojoj proceni je manje od 10% simpatizera DSa.

      2. Pobrkali ste ga sa Šutanovcem, Tadićem i Djilasom.
        Lutovac je predsednik DS od 2018.
        Možete da nadjete na internetu rezultate DS za vreme Šutanovca.

  4. Grobar toma sahranio radikale 2008e.
    Glumac leka veceras pokusava da sahrani demokrate?

  5. Tako je Leko, muta nek ide da filozofira. Ma….ipak je i filozof s nivoa! E ludilo je kada kompleksasi ne smeju da izadju na izbore, ali im smeta Vucic!

  6. Ovo je praznik demokratije,, svi su pobednici, a narocito predsednik svih stranaka, fudbalskog I kosarkaskog saveza, vrhovni komandant i vd patrijarh

  7. A što odmah i republičke izbore ne biste organizovali, samo nadjete neke pogodne stepenice, proglasite RIK i pobedite, Ostali ako neće da ucestvuju u lakrdiji, baš vas briga, sačinite prigodnu konferenciju za medije, Balša da snima, pa da bači obavezno na twiter i gotovo, to je to, pade rezim!!!

    E, rođaci, loša podela uloga, loši scenario, režija, statisti, glavni glumac, sufleri, a ipak mene sramota umesro vas!!!

  8. Bravo Lecicu!
    Ti se izgleda ne umaras? Sada za novog Gazdu obavljas isti posao kao onomad devedesetih za Milosevica sa studentima na Terazijskoj Cesmi?!
    Ti si mnogo veca prevara od Sergeja Glumca, ali mnogo opasnija i dugovecnija, …

    1. A ja mislio da sam jedini koji pamti sramnu ulogu iz devedesetih i na žalost uspešno podelu demostranta na studente i one druge, pa su studenti, oduvek najopasniji, ostali bez zahteva.

  9. Kako vidim ….Ao je ovo mišljenje građana Srbije onda oni nisu zaslužili ni trunke bolji život od ovoga sadašnjeg , a po mom mišljenju imaće ga još
    manje, i postoji pasnost da im se život pretvori u pakao.
    Izvinjavam se na crnim mislima , i nadam će da će mladi promeniti sve.

  10. Lutovac da obrazlozi kako je to Lecic izbacen „demokratski“ . Da vidimo vec jednom ko su u toj „demokratskoj“ sranci menjsevici a ko boljsevici.

  11. Pa ni mi u bivšoj demohrišćanskoj mu nismo dali da bude predcednik (iako je imao želju) a ovi ga pustili, još i glasali za njega.. Taman je sa njim na čelu DS dobila sve što je i zaslužila!

  12. Lečiću,pravi stranku sa tvojim “drugarima“,mislili ste da ponovo harate po DS kao vi ste etalon za pravdu,znanje,vođenje stranke…,sram vas bilo,ovako vam se obraćam iz svoje pristojnosti inače ste zaslužili najpogrdnije reči.

  13. Konačno ova organizacija ide na smetlište istorije. Potpuno zasluženo. Ostaće upamćena kao stranka koja je uništila svaku šansu da u Srbiji bude bolje posle pada Miloševića…

  14. Dobro, sada imamo dve Demokratske stranke. Jedna će da sedi i pošteno mudruje, druga će biti manje pasivna, pa možda i napravi neki pomak, jer nema više vremena za čekanje, već treba nešto i da se radi. Još jedna decenija Lutovčevog filozofiranja je previše. Nije Lečić my cup of tea, ali neko mora da krene u akciju. U nekoliko kolona, pokazalo se uspešnim receptom.

  15. Zaista nikada ne pišem komentar, ali ovo što se dešava u DS-u je velika šteta za celo društvo. Mislim da g.Lečić sa svojom ekipom, Božovićem, Kenom i drugima, kao osobe i kvalitetima ne zaslužuju apsolutno da budu u vrhu DS-a, jer DS su u prošlosti promovisali zaista ugledni i priznati ljudi, koji su i profesionalnim i ljudskim kvalitetima predstavljali progresivne i humane ideje. Ovo sada ne liči ni na D od te stranke, koja je sada u potpunom haosu zahvaljujući Lečiću i ostalima koji nisu imali, niti imaju nikakvu političku težinu i sa njima ta stranka još samo fiktivno postoji. Imam utisak da su namere g.Lutovca zaista dobre, da želi obnoviti DS, ali je očigledno da neke snage svim silama sprečavaju taj proces, jer očišćena DS ne odgovara današnjem režimu, jer u nekoj bližoj budućnosti možda bi imala kapacitet da ponovo bude predstavnik nekih demokratskih procesa i promena. Naravno za temeljite reforme je potrebno puno energije, posvećenosti, čista namera, puno spremnih ljudi na istrajnu borbu. Lečić i njegova grupacija nisu takvi, nemaju ni takve namere. Oni sa snagama režima uništavaju do temelja bilo kakvu i nadu za konsolidaciju ove stranke, pa tako uništavaju i nadu da naše društvo u skorijoj budućnosti postane normalnije i kulturnije mesto za život običnih gradjana.

  16. I ja sam održao izbore za predsednika DS i R. Srbije. Izabran sam apsolutnom većinom glasova moje porodice i drugova. Zašto N1 nije izveštava sa glasanja, na kojem sam izabran?

  17. Ako je po statutu i ako je kao sto sam negde procitao izaslo 72% clanova, o cemu onda ima da se prica ? Ne ulazim u to da li je Lecic dora ili josa opcija (moje skromno i nezainteresovano misljenje je da je losa) ali je jedini izlaz da demokratska stranka negde krene a da nije potpuno unistenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.