Lekar Dejan Žujović kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije Tadića i Radulovića

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da shvatim šta ovaj čovek, čije stavove o zdravstvu poštujem, i Vujošević, trža na listi Tadića, koji je potrošen i kome je kao bivšem predsedniku države, koga je porazio Toma Nikolić, mesto u političkoj penziji. Radulović se godinama ne oglašava, sada se vraća ne bi li se negde okačio na budžetsku sisu. Bojim se da je cenzus za ovu ekipu, u koaliciji sa Nestalim bebama, nedostižan san i da daju samo doprinos rasipanju glasova.

  2. Neverovatno, čovek koji je lekar, koji je tako uložio u podizanje svesti u vreme kovida i založio i sebe i svoje zdravlje, sada je u koaliciji sa Radulovićem koji je negirao kovid i bio protiv vakcinacije. Mislim suludo mi zvuči, ali ajde svako ima neke svoje razloge! O samoj listi i koaliciji nemam nijedan pametan komentar.

  3. Aman Ljudi! Tadic je izgubio od Tome Nikolica jer nije zeleo da potpise Briselski sporazim, Radulovic nije antivakser, samo je ukazivao na probleme vezano za vakcine za Covid, i na suludo unistavanje privrede tokom korone, a Dejan Zujovic je samo jos jedna potvrda ove jedine ozbiljne koalicije. Radulovic nikad nije bio na „buzetskoj sisi“, zato sto nije hteo da bude je i podneo ostavkunna mestu ministra privrede. Ja ne mogu da verujem kakve gluposti ljudi pisu u komentarima…

Ostavite komentar


Politika

(FOTO) Ko je sve došao Dačićevim socijalistima na proslavu? 10

(FOTO) Ko je sve došao Dačićevim socijalistima na proslavu?

Premijer Srbije Miloš Vičević, predsednica Skupštine Ana Brnabić, kao i brojni ministri pristigli su na prijem povodom 34 godine od nastanka Socijalističke partije Srbije. Njih je u Sava centru dočekalo rukovodstvo socijalista, na čelu s predsednikom partije i ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.