Leposavić: Policija radnicima Privremenog organa i dalje zabranjuje ulazak u zgradu 1Foto: Printscreen Kosovo online

U zgradi koju je u petak ušla Kosovska policija, a gde su smešteni Privremeni organ opštine Leposavić, jutros su uz legitimaciju mogli da uđu radnici Akademije strukovnih studija Kosovskometohijska odsek Uroševac Leposavić i Institut za srpsku kulturu Priština Leposavić i ostale organizacije i udruženja, ali je radnicima Privremenog organa opštine Leposavić i dalje onemogućen povratak na radna mesta.

Ekipa Kosovo onlajn je pokušala da uđe u zgradu, ali nije im bilo dozvoljeno. Nezvanično saznajemo je da su u zgradi kancelarije Privremenog organa blokirane na čijim vratima je razvučena žuta traka i dežura više policajaca.

Ispred pomenute institucije nalaze se naoružani policajci u pancirima i ostali službenici Kosovske policije, a parkirana su dva policijska automobila i jedan džip. Tokom jutra mogla su se videti i vozila Euleksa.

Iznad ulaznih vrata juče je postavljen natpis na improvizovanim papirnim tablama Ministarstvo za zajednice i povratak i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja kojih danas nema iznad ulaznih vrata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari