Leskovac: Prikupljanje potpisa za vanrednu sednicu na kojoj bi se razmatrala smena gradonačelnika 1Foto: Shutterstock/Milos Momcilovic

Deo leskovačke opozicije počinje sa akcijom prikupljanja potpisa građana kako bi se zakazala vanredna sednica Skupštine Leskovca, na kojoj će se razmatrati smena gradonačelnika Gorana Cvetanovića, izjavila je danas na konferenciji za medije Marina Smiljković iz grupe građana „Svi za jednoga, jedan za sve“.

Javnost je upoznata sa izjavom gradonačelnika da će dati ostavku ukoliko se dokaže umešanost njegovog pomoćnika Perice Gavrilovića u aferu vezanu za atarske puteve, ali je on odbio da to uradi, iako su se ispunili uslovi, rekla je Smiljković.

Ona je kazala da su iz grupe građana „Za Leskovac – ZAJEDNO“ pokrenuli postupak prikupljanja potpisa opozicionih odbornika sa sazivanje sednice skupštine o tome, ali svi odbornici to nisu potpisali.

Zbog toga smo se dogovorili da naša grupa građana i „Za Leskovac – ZAJEDNO“ organizuju prikupljanje potpisa građana i sve ih pozivamo da potpišu inicijativu, kako bi se sazvala vanredna sednica Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o smeni gradonačelnika, rekla je Smiljković.

Dodala je da je opšte poznato da je većina građana nezadovoljna načinom života, ali da zbog straha i ucena čeka da im neko drugi donese slobodu i bolje dane.

To se, građani, nije desilo, niti će. Evo prilike da nešto učinite za sebe i svoje potomke. Za 12 godina vladavine SNS ovaj deo Srbije se nije pomerio sa dna kada je u pitanju standard i osim kriminala, sve ostalo je uništeno, poručila je Smiljković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari