Levica Srbije: Demagoški desant vlade 1Foto: FoNet Božidar Petrović

Levica Srbije saopštila je da najoštrije osuđuje pokazno-demagoški desant režima na jug Srbije, tokom kojeg su građani mogli da čuju nove laži i prazna obećanja o boljem životu.

Premijer je mogao da čuje molbe za pomoć građana bez posla, lekova, zdravstvene zaštite, sa dugovima i bez mogućnosti da plate račune i nagomilane kamate, zbog kojih su meta izvršitelja, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je umesto hrabrog raskida sa praksom podmazivanja stranog investitora našim novcem i dovođenja budućih malobrojnih zaposlenih u mizeran položaj, premijer ponovo nudio bajke i sprovodio ličnu kampanju.

Levica Srbije ocenjuje da ova vlast ne želi smanjenje opterećenja na plate, neće davanja i prinadležnosti majkama s decom i neće izjednačavanja domaćeg i stranog investitora. Oni neće da Srbija radi i da se zaposli na dostojanstven i human način. 

Ovaj režim novih bogataša i „tender spahija“ želi urušene institucije, kontrolisane i prodate medije i najjeftiniji robovski rad za malobrojne partijski zaposlene ljude, stoji u saopštenju Levice Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari