Levica Srbije: Demagoški desant vlade

Ostavite komentar


  1. E moj Borko pa da ste vi malo više mislili na građane i obilazili Srbiju umesto što ste sedeli u foteljama vi bi ste i dalje bili na vlasti.

  2. E moj Borko izgleda da nisi naučio da se ovkao vodi država, da mora da se razgovara sa građanima da se oni obilaze i posećuju, a ne kao vi koji se setite običnih ljudi samo u kampanji i posle vas blo uvo.

  3. Koja lažna obećanja? Pa svaki dan vidimo i čujemo samo lepe stvari, kako vas nije sramota više da osporavate premijerov rad i sve što je uradio za ovu zemlju.

  4. Kome vi smeta nešto i da kažete, zahvaljujući vama premijer je jedva uspeo da oporavi našu zemlju i da je podigne na noge, i sad se vi opet pravite pametni pa nešto pričate, sramota.

  5. Levica se bas bacila u demagogiju koliko vidim i terminologiju leve strane politike iliti radikalnih komunista. Sada je desant a ima tu i Bosko Buha ili on nije ucestovoao u desantu na Drvar.

  6. Управо док је политичка странка којој је припадао Стефановић била на власти дошло је до урушавања институција, медији су били контролисани и лако их је било купити, створени су огромни намети на плате, огроман број фабрика затворен или продат, створена река незапослених. Сада се полако али сигурно спроводе мере које Србију поново доводе у ред земаља у које страни инвеститори радо улажу и долази до великог запошљавања грађана.

  7. Program njegove stranke se svodi da pljuje Sns i Vucica.Valjda ima nesto korisno sto je Vlada drzala sednice U Nisu.Lako je pljuvati.

  8. Ako si ti Borko i tvoja bivsa stranka lagali gradjane dug niz godina dok ste bili na vlasti, to ova vlada ne radi.

  9. Koliko sam upucen Premijer sve sto je do sada obecao , ispunio je, ne znam sta ovaj covek prica??

  10. Borko, Borko, ne verujem da znas gde su Vlasotince i Babusnice, a tek Rogavcina? Da znas, i da si bio tamo, kada si mogao, nebi sad bio u opoziciji!!! 🙂

  11. Boris Stefanović je tako loš čovek jedva dočekao da kritikuje nekog, sram ga bilo. Pa prvi je kriv za stanje na KiM.

  12. Srbiji je dosta demagoga, laznih obecanja i pljacke i zato ti Borko nisi vise na vlasti.

  13. Umesto da pohvali to sto Vlada zeli da se upozna sa situacijom u svim delovima zemlje, Stefanovic namerno to negativno interpretira.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.